SpiderMAN Opublikowano 20 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2002 Ci amerykanie to potrafia pomodyfikowac. Wlasnie niedawno firma VoodooPC przedstawila nowy model w swojej ofercie, mianowicie jest to komputer zwany E-Class. Do wyboru sa dwa silniki, sorry processory. Reszte polecam ogladanac u nich, a jest na co popatrzec, miejscami odap szczeny konieczny i gwarantowany http://www.voodoopc.com/systems/eseries.asp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 21 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2002 Brak pliterek, troche błędów :) Ale zmieniłem nieco i wrzuciłem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 21 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2002 co amerykanie potrafai ? jak masz KASE jakies pojecie to mozna lepszego moda zrobic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 21 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2002 Brak pliterek, troche błędów :) Ale zmieniłem nieco i wrzuciłem. THNX Polecam się na przyszłość! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Puchacz Opublikowano 25 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2002 co amerykanie potrafai ? jak masz KASE jakies pojecie to mozna lepszego moda zrobic W Polsce przeciez takie supermaszyny w superobudowach tez sa dostepne... pc-tuning oferuje taki sprzet. Tyle ze w Polsce takie komputery raczej duzego wziecia nie maja, podejrzewam ze sprzedaz tych kompow w przeciagu kilku lat moze osiagnac maxymalnie kilka (słownie: kilka) sztuk. A co do tego "co amerykanie potrafia" to raczej niewiele potrafia, maja dostep do wiekszej ilosci i to gotowych kit-ow do ktorych jeszcze potrzebuja artykulow jak to zrobic. A my wiekszosc czesci do modyfikacji kupowalismy (co prawda teraz sytuacja sie powoli zmienia) w Praktikerze, Castoramie czy innych sklepach ze artykulami budowlanymi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2002 według mnie ci amerykańcy nie potrafią... NIC - po prostu sklepy, kity itp robia swoje. więszkość modderów z ameryki to własnie tacy debile. co nie znaczy że nie ma wśród nich zawodowców... (obejrzyjcie post bartezjusz - a na hardware) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Puchacz Opublikowano 25 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2002 według mnie ci amerykańcy nie potrafią... NIC - po prostu sklepy, kity itp robia swoje. więszkość modderów z ameryki to własnie tacy debile. co nie znaczy że nie ma wśród nich zawodowców... (obejrzyjcie post bartezjusz - a na hardware) Oczywiscie, nie twierdze przeciez ze nie ma u nich zawdowcow, sa i to maja duzo wieksze doswiadczenie niz my. Ale jesli chodzi o przecietnych modderow to to hmm... debile - lepszego slowa potrafie na nich znalezc :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...