leonardo Opublikowano 8 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2005 (edytowane) Siema,mam problem polegający na tym że jak włączam AGP 4x to w niektórych grach skacze mi grafa np:Battlefield,Morrowind,Vice City.Teraz mam już to wyłączone ,ale chyba spada mi wydajność karty.Może możecie mi coś poradzić. Edytowane 8 Marca 2005 przez leonardo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 8 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2005 I Podaj dokladna konfiguracje kompa II czy masz poprawnie zainstalowane wszelkie sterowniki do mobo? III rozumiem ze wylaczasz to w biosie... a jak z reszta ustawien? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leonardo Opublikowano 8 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2005 Mam Durona 894mhz 384ramu 133mhz I płyte Solteka.Uzywam różnych sterów,teraz mam Xtreme G 75.90a,błędy pojawiają się nawet na oryginalnych nvidii. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Przemq Opublikowano 8 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2005 A jaka masz ta płytke solteka ( może sl 75 jv\kv ), jesli tak to te płyty czasem sprawiają problemy z agp4x i geforce 2 mx\gts\ti . Jedynym chyba sposobem jest uaktualnienie biosu. pozdro for all!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...