wujekoswiecim Opublikowano 8 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2005 looknijcie na obrazek, takie cuda się dzieją za każdym razem, jak podpiąłem w miejsce tej toshiby inny napęd ale tym razem CD-R dzieje się to samo, nie wiem może kanał IDE na MoBo jest walnięty... Co o tym sądzicie?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujekoswiecim Opublikowano 8 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2005 tu obrazek: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujekoswiecim Opublikowano 8 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2005 teraz jeszcze zauważyłem coś takiego, jak wypalam DVD z danymi wszystko idzie ok i konczy sie komunikatem ze zapis zakonczony powodzeniem ale jak próbuje odczytać zawartość to pisze że nośnik jest pusty... co jest grane... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lobo0 Opublikowano 8 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2005 najpierw profilatycznie wymien tasme a jak to nie pomoze to podlacz na innym kanale IDE Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...