down_load:) Opublikowano 8 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2005 Wiem, ze to pewnie banalne...ale czy ktoś może oświecić mnie....w kilku punktach, będę wdzięczny:) Chce zagrać z kumplem orzez modem. Ja mam neo 640, on 128. obydwoje SagemyF@st 800. Chce sie z nim połączyć, z jego modemem, nie przez TCP/IP. I własnie nie wiem za bardzo jak...czyżby Dial-up networking?? Będe wdzięczny za wyjaśnienie. Pozdrawiam, thx z góry. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 8 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2005 Jak nie przez TCP/IP to przez IPX :) Wystarczy doinstalowac protokuł. A z jego modeme sie i tak nie polaczysz tylko co najwyzej z jego adresem IP :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
down_load:) Opublikowano 8 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2005 thx za szybka reakcje:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pshem Opublikowano 8 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2005 Jak nie przez TCP/IP to przez IPX :) Wystarczy doinstalowac protokuł. A z jego modeme sie i tak nie polaczysz tylko co najwyzej z jego adresem IP :) 1316952[/snapback] jaki ipx ?? przez neozdrady tylko po ip. ipx nie przechodzi przez sieci rozlegle. niech osoba ktora hostuje gre sprawdzi jakie ma ip, a drugi sie podlaczy pod to ip. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 8 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2005 E? Ja nie rozumiem w ogóle pytania - czy pytający przypadkiem nie stawia modemu dsl'owego (a właściwie modemu tylko z nazwy) na równi ze standardowym modemem analogowym i nie chce nawiązać połączenia telefonicznego? Przynajmniej tak wynika z pytania ;] Jeśli tak to odrazu mówię, że takiej możliwości nie ma ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pshem Opublikowano 8 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2005 [...]czy pytający przypadkiem nie stawia modemu dsl'owego (a właściwie modemu tylko z nazwy) na równi ze standardowym modemem analogowym [...] 1317403[/snapback] zapewne tak wlasnie jest. przy czym to urządzenie przy linii analogowej wciaz MOduluje i DEModuluje sygnal. inne czestotliwosci, inne osiagi, ale to wciaz stary, dobry modem :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
down_load:) Opublikowano 10 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2005 (edytowane) no tak wlasnie jest. :) cjhciałem wlasnie wiedziec, czy mozna mając neo i modemik DSL nawiazac jakos poloczenie z innym modemem DSL.....ale nie przez TCP/IP. Generalnie chodzilo o to ze gra przez siec w ktora chcialem zagrac miala miec, jak sie okazalo potem ze jednak nie ma <_< dodatkowe mozliwosci przy polaczeniu wybranym z menu --> Modem. Edytowane 10 Marca 2005 przez down_load:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...