kosse Opublikowano 8 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2005 Witam Mieszkam obecnie w Holandii i tu zakupilem zestaw komputerowy wraz z oprogramowaniem - windows xp. Niestety jest to tylko wersja holenderska (choc sprzedawca mowil,ze bedzie mozna wybrac angielska w trakcie instalacji). Mam wobec tego pytanie. Skoro posiadam licencje - naklejona na komputerze, wraz z numerem seryjnym, to czy moge zainstalowac sobie polskiego windowsa sam? I czy nr seryjny bedzie dzialal? (dodam ze jeszcze go nie rejestrowalem, bo wlasnie nie wiem co robic) Czy mam jakakolwiek mozliwosc zmiany jezyka? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dick Opublikowano 8 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2005 (edytowane) niestety niema mozliwosci zmiany jezyka....sprzedawcy mowią zawsze duzo (aby cos sprzedac) co do numeru to sprawdz sam...moze zadziala, co do licencji nie znam prawa ale pewnie masz lcencje tylko na wersje holenderską....porada...jesli serial nie dziala sciag nowy z sieci...mozesz tez poprosci sprzedawce o wymiane windowsa (watpie czy to cos da)..... Edytowane 10 Marca 2005 przez dick Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...