kosu-kielce Opublikowano 8 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2005 Witam Wszystkich. ECS P6BAT, Celeron 633MHz, 256MB RAM. Komp chodzi jako serwer. Chłodzenie ok (stoi na strychu). Temperatura procka max 17-20 stopni. Cały problem jest w tym że FSB = 66MHz. I pytanko do was: Co będzie jak przestawię na 100MHz? Dzięki za zaiteresowanie tematem Kosu-Kielce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Przemq Opublikowano 8 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2005 (edytowane) No ja sie zainteresowałem heheheheh ......... intelowca wal z gumowca !!!!!! BTW. według mnie to powinno pójść na 100 mhz, ale nie jestem pewien co do mobo. Miałem raz takiego proca i szedł na 100mhz A tak z ciekawości były celki 633 bo se nie przypominam ( pentium III ????) ??? Edytowane 8 Marca 2005 przez przemek_18 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voukodlak Opublikowano 15 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2005 (edytowane) Ta płytka obsłuży nawet PIII Coppermine na Slot1 przy fsb=133. Mam stary komp w chacie z PIII 600EB na tej płycie to wiem. Demon wydajności to nie jest ale zawsze coś. A co do podkręcania tego celka to sam nie wiem. Musisz po prostu sprawdzić, czy będzie stabilny. Jak to jest serwer i chodzi 24h na dobę to przynajmniej jakąś lepszą pastą posmaruj proca. Edytowane 16 Marca 2005 przez Voukodlak Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...