Rokitka Opublikowano 8 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2005 Małe pytanko. Czy opłaca się zmienić HIS Radeon 9600XT 128M 128Bit na 6600? Na www.egielda.com.pl było porównanie, ale jakoś jestem skołowany. Niby 6600 ma 8 potoków, a w starszych grach jest wolniejszy od 9600XT z 4 potokami. W nowszych czasami jest szybszy, ale też bez wyraźnej przewagi. Natomiast 3D marki pokazują wyraźną przewagę, ale to już inna bajka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leonheart Opublikowano 8 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2005 w markach bedzie szybszy w grach to juz roznie, wedlug mnie niebardzo sie to oplaca, ale na 6600 GT juz sie bardzo oplaca :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 8 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2005 myśle ze 1 topic by wzuplenosci wystarczył ( nie ma znaczenia czy na podforum ati czy nvidia) czy ten 6600 bedzie nowy ? ile za niego masz zapłacic ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rokitka Opublikowano 8 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2005 Sprzęt będzie nowy. Ceny jednej i drugiej karty są porównywalne. Składam teraz kompa kumplowi i mam możliwość wymiany. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 10 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2005 poszukaj lepiej pełnowartosciowego 9800pro teraz juz za sześćset pare PLN mozna dostac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...