Gość Przemq Opublikowano 8 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2005 Stronka mojego qumpla ze szkoły, mi sie podoba : www.bfme.pl Dla wszystkich, którzy lubia Władce pierscieni !!!! i nie tylko !!!!! Fajne forum !!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pshem Opublikowano 9 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2005 Nie dało się ustanowić połączenia z Bazą Danych. a mi sie nie podoba..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 10 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2005 Jedna wada. Jak wchodzisz na główną stronę to ładuje się coś flashowego na górze. Następnie jak klikniesz na forum to ... flash znowu się ładuje... Dla mnie to nic, ale dla modemowców mordęga Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Przemq Opublikowano 14 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2005 Ten wg ciebie flash to muzyczka z filmu "władca pierścieni". Prawda że to ponownie ładowanie jest troche wqurwiające, ale za to muza fajna. PS. na ta muzę trzeba chwilke zaczekać .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 14 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2005 Popieram kazika... Dla modemowca to mordęga... Jak piszę te słowa to jeszcze się nie załadowały obrazki z tła, a flaszyk nawet nie zaczął się ładować. Wysiadam. Peace (\|/) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Przemq Opublikowano 14 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2005 Ok pogadam z adminem (przecież to mój kumpel heheh). Z tego co mi wiadomo to na dniach zmienia serwer, bo ten bardzo mulasty jest. Zapewne bedzie dobrze chodziło. Ja osobiście nie mam super neta ( 128 kbit - EMIL TELENET) a ta stronka w miare szybko mi chodzi, lecz pewnie na modemie to wygląda strasznie............. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...