durczyn Opublikowano 8 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2005 (edytowane) no mam problem taki że jak biore sobie fsb na 230 <biorąc pod uwage napięcia> to winda mi sięnieuruchamia a powinna, usłyszałem że byłoby obniżyć HTT w biosku ko kurdke nie moge znaleść, jak ktoś może powiedzieć gdzie to jest, bo ja pewno oślepłem od monitora już........ TEMAT MOŻNA JUŻ SKASOWAĆ JAKBY CO Edytowane 8 Marca 2005 przez wirion Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 8 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2005 :mur: :mur: :mur: :mur: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
durczyn Opublikowano 8 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2005 ja chce pomocy a nie komentarzy, bo niewiem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 8 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2005 1. Szukajka nie gryzie 2. Co to ma wspólnego z ekstremalnym? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pure Opublikowano 8 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2005 OOO PATRZ TU: http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=108869 WSZYSTKO :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
durczyn Opublikowano 8 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2005 WOW niewpadło mi to w oko, dzięi!, ale temat nie jest extremalny wim, ale liczyłem na szybkąodpowiedz włąsnie:P dzięki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...