Dunaj Opublikowano 21 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2002 Krótko i na temat: Kupuj AVERA :) Nie Kupuj PROLINKA :( /No chyba, że stać Cię na kombajn Multimedialny,- ''ATI ALL in WONDER'' to wtedy ze wszystkiego co jest bierz,- ATI !!!/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitur Opublikowano 21 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2002 Alez Panowie.. Znam swietnie obie marki. I nie tylko. A co do porownan - jesli ktos ma pecha i kupi Avera z glowica ALPS (dno..), lub co gorsza, z wynalazkiem pod nazwa "Temic" (chinszczyzna) to bedzie klal - paski na kazdym programie, nedzna czulosc. Prolink, niestety, tez stosuje te "cuda". Ale jesli ktos trafi karte z glowica Philipsa (polecam) bedzie sie cieszyl wspaniala czuloscia, i jakoscia obrazu. Niezalenie od nazwy karty.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daFojtek Opublikowano 21 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2002 Alez Panowie.. Znam swietnie obie marki. I nie tylko. A co do porownan - jesli ktos ma pecha i kupi Avera z glowica ALPS (dno..), lub co gorsza, z wynalazkiem pod nazwa "Temic" (chinszczyzna) to bedzie klal - paski na kazdym programie, nedzna czulosc. Prolink, niestety, tez stosuje te "cuda". Ale jesli ktos trafi karte z glowica Philipsa (polecam) bedzie sie cieszyl wspaniala czuloscia, i jakoscia obrazu. Niezalenie od nazwy karty.. :D :D moj Aver jest na Philipsie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staphi Opublikowano 21 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2002 ja bym bral pinnacle albo cos "build by ATI" - ati ma zaj***e tunery telewizyjne ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OZON Opublikowano 22 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2002 Dodam, ze najlepszy support i warunki gwarancji w Polsce (oraz sterowniki), oraz co wydaje mi sie wazne - szybki serwis (firma na miejscu) ma Prolink. Oferta ich kart TV jest tu:http://www.prolink.pl/produkty/?gr=59 co do sterów, to pod XP nie chcą mi chodzić dłużej niż 5 min. :twisted: .A poza tym próbowałeś poukładać kanały w swojej kolejności. U mnie po wyłączeniu aplikacji ułożenie wraca do punktu wyjściowego. Ale odbiór mam spoko (jak przeniosę kompa, bo u mnie w pokoju słabo cosik :( (ale ze względu na wtyczki i kable, jest tego cosik kilkanaście metrów :D )) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R4DOS Opublikowano 22 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2002 Ja poelcam karty Avermedia, mówie karty bo Aver ma pełnokart o róznych parametrach/możliwościach i to od ciebie zależy co wybieresz, ale napewno radzę ci brac kartę AverMedii Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KOala Opublikowano 22 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2002 A co sądzicie o PlayTV HD http://www.prolink.pl/produkty/?id=1125, ma 10bitowy przetwornik i chipa Conexant CX23881 - może ktoś ma tą kartę i może wypowiedzieć się jak jest z jakością obrazu oraz stabilnością karty?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
speedy029 Opublikowano 24 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2002 Alez Panowie.. Znam swietnie obie marki. I nie tylko. A co do porownan - jesli ktos ma pecha i kupi Avera z glowica ALPS (dno..), lub co gorsza, z wynalazkiem pod nazwa "Temic" (chinszczyzna) to bedzie klal - paski na kazdym programie, nedzna czulosc. Prolink, niestety, tez stosuje te "cuda". Ale jesli ktos trafi karte z glowica Philipsa (polecam) bedzie sie cieszyl wspaniala czuloscia, i jakoscia obrazu. Niezalenie od nazwy karty.. :D :D moj Aver jest na PhilipsieMój 5-cio letni Aver też Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daFojtek Opublikowano 24 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2002 Alez Panowie.. Znam swietnie obie marki. I nie tylko. A co do porownan - jesli ktos ma pecha i kupi Avera z glowica ALPS (dno..), lub co gorsza, z wynalazkiem pod nazwa "Temic" (chinszczyzna) to bedzie klal - paski na kazdym programie, nedzna czulosc. Prolink, niestety, tez stosuje te "cuda". Ale jesli ktos trafi karte z glowica Philipsa (polecam) bedzie sie cieszyl wspaniala czuloscia, i jakoscia obrazu. Niezalenie od nazwy karty.. :D :D moj Aver jest na PhilipsieMój 5-cio letni Aver teżhehe moj tez ma juz prawie 5 lat Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
speedy029 Opublikowano 25 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2002 Alez Panowie.. Znam swietnie obie marki. I nie tylko. A co do porownan - jesli ktos ma pecha i kupi Avera z glowica ALPS (dno..), lub co gorsza, z wynalazkiem pod nazwa "Temic" (chinszczyzna) to bedzie klal - paski na kazdym programie, nedzna czulosc. Prolink, niestety, tez stosuje te "cuda". Ale jesli ktos trafi karte z glowica Philipsa (polecam) bedzie sie cieszyl wspaniala czuloscia, i jakoscia obrazu. Niezalenie od nazwy karty.. :D :D moj Aver jest na PhilipsieMój 5-cio letni Aver teżhehe moj tez ma juz prawie 5 latStare ale jare :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...