nappy Opublikowano 8 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2005 No właśnie, posiadam dwa takie aparaty (Ericsson R380S). Jeden jest mi po prostu zbędny. Wpadłem na pomysł aby podłączyć jego LCD do komputera... Jest to wyświetlacz o rozdzielczości 360 na 120 pikseli, reagujący na dotyk. Znalazłem strone na której jest opis jak otworzyć telefon, otworzyłem. Teraz pytanie do Was : czy jest możliwość podłączenia tego wyświetlacza do komputera, i w miare możliwości używania 'tuch screena' ? Właściwie ekran dotykowy jest zbędny, jednak wyświetlacz baardzo by mi się przydał (szczególnie w takiej rozdzielczości :wink:). Czekam na odp :) Jak otwierać Ericssona r380s :razz: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nappy Opublikowano 9 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2005 *bump* Ehh naprawde nikt niewie? :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotralek Opublikowano 9 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2005 Wydaje mi się że to jest niemożliwe :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nappy Opublikowano 9 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2005 Hmm poszukam jeszcze na kompz, koleś podłączył tam lcd 640x480 dotykowy... i działa :lol:. Może coś wymyślą dla mnie. Napisze, jak prace się zaczną :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotralek Opublikowano 10 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2005 OK !! Też jestm ciekaw :) pozdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiek-cos Opublikowano 10 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2005 Mozliwe (wszytko da sie zrobic pytanie tylko jakim kosztem :D ), ale conajmniej dobra znajomosc elektroniki to minimum, a z tego co przeczytalem wnioskuje to z tym nie jest najlepiej. Mozesz poszukac jakiegos znajomego elektronika, ale to nie bedzie "kaszka z mleczkiem". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...