crazy_martin Opublikowano 8 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2005 Tak jak w temacie - Które wydanie najlepiej (a troche ich jest, w każdej księgarni inne :wink:), gdzie najtaniej i najpewniej (pytanie wydaj mi sie normalne bo teraz tyle tego jest żę hohoho i jescze ho. Kwestia następna - chce kupić przez net'a bo wycieczki po księgarniach odpadają, i ceny raczej nie zachęcają...) THX P.S. Jeżeli amsz zamiar opierniczać autora, albo pisać posta nic nie wnoszącego to lepiej zamilcz. Temat spadnie i będziesz szczęśliwszy :-| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The_Structor Opublikowano 8 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2005 Kup u siebie w ksiegarni bo do przesylki bedziesz musial doplaicic ~10 pln okolo. Praktycznie w kazdej ksiegrani jest ta ksiazka. A jak chcesz taniej to Allegro zostaje... Ale temat troche nie na poziomie O_o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pshem Opublikowano 8 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2005 1. np empik, 2. np google. co to znaczy "najpewniej" ? idziesz do ksiegarni, ogladasz i kupujesz ksiazke. gdzie tu niepewnosc ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 13 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2005 Radzę kupić w księgarni. Bezpiecznie, a pozatym koszty przesyłki będą wynosiły dokładnie, albo przewyższą obniżkę ceny książek w sklepie internetowym. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gusioo Opublikowano 15 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2005 Ja kupowałem tu: http://www.lideria.pl/sklep/opis?nr=1572&id=12CJJM9qtjCpI . Polecam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crazy_martin Opublikowano 16 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2005 THX dowiedziałem sie już większości tego czego chciałem. Topic można uważać za zamknięty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...