jan24 Opublikowano 8 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2005 (edytowane) :sad: kupiłem teraz pamięc ELIXIR 256MB DDR 400MHZ JEDNOSTRONNA OZNACZENIE Z NAKLEJKI M2U25664DS88B3G-5T Z KOŚCI N20S25680BT-5T a posiadam płyte ECS L7S7A2 płyta oczywiście obsługuje pamięci 266/333/400 mhz ddr ale jak podłączyłem ta pamięc to mi sie albo zawiesza komputer jak juz sie załaduje windows albo w trakcie ładowania windowsa to mi sie komp restartuje i tak wkółko odnowa i niewiem od czego to jest bo posiadam dwie pamięcie po 256/400 mhz ddr kingstony i mi chodzą normalnie a pamięc była podłączana bez tych dwóch kingstonów i niewiem czy ta płyta nieobsługuje takich pamięci ELIXIR 256MB DDR 400MHZ JEDNOSTRONNA albo coś jest z pamięcią bo płyta to wontpie czy by to było prosze o pomoc bo juz niewiem od czego to jest moze ten model pamięci jest cos nietak albo jak sprawdzic ta pamięc zeby sie upewnic od czego to jest te zawieszanie i restartowanie kompa. Edytowane 8 Marca 2005 przez jan24 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEVILEK Opublikowano 8 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2005 Sprawdź pamięci programem MemTest Albo Gold Memory. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...