paweu Opublikowano 20 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2002 Sami zobaczcie http://www.silentpcreview.com/modules.php?...artid=44&page=1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p3dzi0r Opublikowano 20 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2002 hmm szuflady kaman :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2002 hmm fajne - ale bardziej od tej budy to mi sie podobają te dwa lcd na biurku... a zobaczcie co ja upolowałem jak szukałem info o płytach na amd 760mpx: fajne - 5 dysków.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 20 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2002 Zajebioza :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scoon Opublikowano 20 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2002 no ciekawe, ciekawe :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobiasz Opublikowano 20 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2002 a mnie sie to podoba http://www.silentpcreview.com/modules.php?...artid=42&page=1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 20 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2002 buda jak buda , mozna lepsza zawsze zrobic , tylko kasa ogranicza Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p3dzi0r Opublikowano 20 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2002 najlepsze som budy typu slim PC (tyko trza sie poswiecic:() , chcemy budy slim PC z mozliwosciom wsadzenia dowolnego sprzenta !!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2002 ja wole wypasionego (czyt. zmodowanego :) ) big towera Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 20 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2002 jak bym mial cos takiego to bym sie nie obrazil oczywiscie wraz z monitorkami :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 20 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2002 IMHO nic nadzwyczajnego. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 20 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2002 ja wole moj artystyczny nielad :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 20 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2002 ja wole moj artystyczny nielad:D Czy on artystyczny to nie wiem, ale napewno nieład 8) W każdym razie też u Ciebie berkut zostało użyte biurko :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweu Opublikowano 20 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2002 Ja to traktuję jako ciekawostkę, a nie jako zachwyt nad niewiadomo czym. Na uwagę zasługuje pomysł Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 20 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2002 gdyby 4max dalo jakis konkurs w ktorym moznaby wygrac p4 albo cos w tym stylu- zrobilbym moja od daaaawwwnnnaaa planowana obudowe ktora po prostu wciaga wszystkie tutaj nosem.... :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 20 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2002 ja wole moj artystyczny nielad :P :D Czy on artystyczny to nie wiem, ale napewno nieład 8) W każdym razie też u Ciebie berkut zostało użyte biurko :D Biurko juz jest tylko ten balagan jakos sie gdzies poupycha i calkiem normalny berkut sie nam pojawi ;) Hehe, jakby mojazona tam wparowala z odkurzaczem to jasna cholera, Hi Hi Hi. ;) Bylaby czystka!!! Berkut zostalbys sprowadzony na ziemie. Ale na szczescie moja zona u mnie sie przewija po mieszkaniu, a nie u Ciebie, masz facet szczescie - ja musze miec porzadek, a czasami tak fajnie jest miec wszystko pod reka ;) ;) :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcyk Opublikowano 20 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2002 Ja tam uwazam ze najlepsze sa pudla robione gdzies w domowym zaciszu.....przy minimalnych kosztach..narzedziami pozyczanymi od dziadka...i bez kupnych czesci i innych "bajeroow"dla bogaczy:) Ja sam mysle jakby tu swoje pudelko poprzerabiac i juz pojawia sie pewna koncepcja:)hmmm... Szacuneczek Ps.Na dzien dzisiejszy na moim biurku widac tylko (posrood calego burdla)klawiature i monitor i szare pudlo:( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...