zawiedziony Opublikowano 9 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2005 Zintegrowany dźwiek C-Media zawiesza mi komputer i restartuje go w grze Train Simulator. Z tego co wiem to nie tylko ona nie toleruje zintegrowanego dźwieku, ale też inne gry. Odinstalowałem sterownik od tego C-Media i od razu pomogło. Czy istnieje jakieś rozwiązanie tego problemu poza oczywiście kupnem "normalnej" karty dźwiekowej????? :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beckson Opublikowano 9 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2005 Wydaje mi się, że nie masz innego wyjścia oprócz kupna jakiejś karty dźwiękowej. Kiedyś miałem ten sam problem z C-MEDIA (AC'97). Działo się to przy włączaniu lub wyłączaniu gier. :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James Opublikowano 9 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2005 Witam! Ja również miałem problem z AC'97 na płycie EPoX 4PEAD. Chodziło wszystko OK, ale gdy włączyłem jakakolwiek grę głos był nie wyraźny, trzeszczało w głośnikach. Instalowałem inne sterowniki, ale to nie wiele pomagało:mur: i musiałem sobie kupić kartę na PCI. Możesz spróbować zainstalować jakieś inne sterowniki może coś pomoże, a jeżeli nie to będziesz musiał kupić normalna kartę. Pozdrawiam!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...