pohlak Opublikowano 9 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2005 (edytowane) Udostepniam połączenie drugiemu kompowi przez połączenie bezpośrednie. Na taktym komputerze wszędzie net działa (IE, aktualizacje, gg), ale nie chce ściągać poczty (The Bat!) i przeglądać pod Firefoxem. Na kompie, który udostępnia mam Zone Alarm 5.5, ustawiłem w nim karte sieciową jako Trusted. Gdy to nie pomogło chciałem konkretny IP ustawić jako zaufany, ale nawet po naciśnięciu Apply, po kolejnym włączeniu ZA nie ma tych ustawień. Tak jakby się nie zapisywały. Przy wyłączonym firewallu wszystko jest OK. Edytowane 10 Marca 2005 przez pohlak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pohlak Opublikowano 14 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2005 Doprawdy rzuciliście sie na ten temat. 30 odsłon przez 5 dni. Dziękuje bardzo, liczyłem na szybką odpowiedź, ale nie spodziewałem sie aż takiego tempa... :angry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martyna883 Opublikowano 23 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2005 Kurde błagam pomózcie mi :mur: mam alarm zone zainstalwoany w kompie ale już eniwe dziala jest jakis błąd pisze ze nei może znalezc jakis tam plików :/ i prubuje zainstalwoac nowy ale najpierw musze usunąć tamten prubowałam juz wszytskiego przez panel sterowania dodaj usun przed uninstall ale nic nei daje a musze to zainstalwoac bo juz mi sie strony włączajaa jakies :angry: prosze niech ktos napsize co mam z tym zorbic plisss Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...