wronka Opublikowano 9 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2005 Cena do 300. Jaki? Jakie firmy robią dobre? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
needles Opublikowano 30 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2005 odezwij się do nich http://allegro.pl/my_page.php?uid=2538922 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr_Gizmo Opublikowano 3 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2005 szukam dobrego i trwałego - ładnie wyglądajacego playerka mp3 ... warunki: pracuje jako zewnętrzny dysk twardy - coś ala USB PenDrive (optimum 1GB - tych z tak dużą pojemnościa raczej nie da się rozszerzyć?) obsługuje max. ilośc formatów plików, minimum: MP3,WMA,OGG,Wave, i jeśli sięda jakieś inne funkcje ciekawe ... ma dobry bufor bo jeżdżę czasem rowerem albo motorkiem enduro i nie chcę, zeby mi zamierała muzyka jak mnie wstrząśnie .... dobrze byłoby zeby miał wejście audio i nagrywał przez nie z zewnętrznych źródeł jakby miał mikrofonik w miare dobry i służył jako dyktafon wyświetlacz zeby był wyłączany - żeby nie żarł baterii było go jak i za co przyczepić do ubrania itp. itd. co mysłicie o playerach iRiver, samsunga, sony, creativa, lg/ które są najlepsze? na www.skapiec.pl znalazłem wiele różnych wynalazków zupełnie nie znanych mi form - co myślicie o tych mniej popularnych? aha - opinie praktyczne od tych co mają i korzystają a nie w stylu idź przejrzyj sobie witryny zdecyduj i kup - nie chce kupić ładnie wyglądającego [ciach!]a bez sprawdzenia uprzedniego :) CENA - do 800 PLN jeśłi jest wypasiony i może służyć jako dysk przenosny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snipi Opublikowano 3 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2005 ja bym na Twoim miejscu popatrzyl na zen micro albo cos z pamiecia flash od creative ale mam takie pytanie jesli chcesz z wbudowana pamiecia to po co bufor?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...