Skocz do zawartości
wronka

Discman Z Mp3

Rekomendowane odpowiedzi

szukam dobrego i trwałego - ładnie wyglądajacego playerka mp3 ... warunki:

pracuje jako zewnętrzny dysk twardy - coś ala USB PenDrive (optimum 1GB - tych z tak dużą pojemnościa raczej nie da się rozszerzyć?)

obsługuje max. ilośc formatów plików, minimum: MP3,WMA,OGG,Wave, i jeśli sięda jakieś inne funkcje ciekawe ...

ma dobry bufor bo jeżdżę czasem rowerem albo motorkiem enduro i nie chcę, zeby mi zamierała muzyka jak mnie wstrząśnie ....

dobrze byłoby zeby miał wejście audio i nagrywał przez nie z zewnętrznych źródeł

jakby miał mikrofonik w miare dobry i służył jako dyktafon

wyświetlacz zeby był wyłączany - żeby nie żarł baterii

było go jak i za co przyczepić do ubrania

itp. itd.

co mysłicie o playerach iRiver, samsunga, sony, creativa, lg/ które są najlepsze?

na www.skapiec.pl znalazłem wiele różnych wynalazków zupełnie nie znanych mi form - co myślicie o tych mniej popularnych?

aha - opinie praktyczne od tych co mają i korzystają a nie w stylu idź przejrzyj sobie witryny zdecyduj i kup - nie chce kupić ładnie wyglądającego [ciach!]a bez sprawdzenia uprzedniego :)

CENA - do 800 PLN jeśłi jest wypasiony i może służyć jako dysk przenosny

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi