kefas78 Opublikowano 9 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2005 Witam. Mam zasilowane stery od nvidi a chce je skasowac nie robiac formata i zainstalowac od ati ,jaki jest do tego program ? i potym nie bedzie zadnych problemow?? z góry thx :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ouara Opublikowano 9 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2005 programik nazywa się drivercleaner poszukaj na googlach Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kefas78 Opublikowano 9 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2005 ok ,wielkie dzieki :) ale jak skasuje stery od navidi i zainsluje od ati to nie bedzie zadnych problemow? z grafika,wydajnoscia? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 9 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2005 Sorry jaką masz grafę ? Czy mi się wydaje, że chchesz sobie firme sterów zmienić :mur: ? Jeśli masz grafe ATI to nie zmieniaj czasem sterów na nVIDIE :mur: Tak wywnioskowałem..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arczowsky Opublikowano 9 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2005 (edytowane) :lol: :lol: jak masz nvidie to masz mieć stery pod nvidie, jak ati to ati, co ty chciałeś za wynalazek zrobić ? Edytowane 9 Marca 2005 przez aRczii Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 9 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2005 Buah to by była dopiero wixa :D HARDCORE :D Mam kartę od nVidii, ale sterowniki od nvidii są slabe, zainstaluje sobie Catalysty :lol: To by dopiero było....a moze pan Kefas sie odezwie co chciał uczynic ;) ..... ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soltys Opublikowano 9 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2005 pewnie karte chlopak wymienia a wy juz sie smiejecie, ech... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arczowsky Opublikowano 9 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2005 (edytowane) pewnie karte chlopak wymienia a wy juz sie smiejecie, ech... 1318736[/snapback] a czytałeś uważnie ? chyba nie. ok ,wielkie dzieki :) ale jak skasuje stery od navidi i zainsluje od ati to nie bedzie zadnych problemow? z grafika,wydajnoscia? 1318507[/snapback] .. Edytowane 9 Marca 2005 przez aRczii Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kefas78 Opublikowano 9 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2005 lol ale z was lole mam rive i dostane niedlugo radeona i oto mi chodzilo .Na tyle glupi nie jestem zeby instalowac stery od ati na geforca;p Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kefas78 Opublikowano 9 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2005 nie mialem namysli lole wszystkich :D ale ciul :D juz zrobilem tym programem i jest git :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peseq Opublikowano 11 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2005 rotfl.. czytając tez wywnioskowalem ze chcesz hardcore odwalic:) btw. ale zawsze imo jest lepszy formacik. Jakos jestem bardziej przekonany (jak zmienia sie grafe). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...