point1 Opublikowano 9 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2005 Mama pytanie co mam zrobic jak podkrecam kompa o 200mh i po minucie właczenia kompa mi sie sam wyłacza a jak mam orginalne ustawienia to działa bez problemu :angry: ?? z gory dziekuje!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuzz Opublikowano 9 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2005 Nie mogles poszukac? Widac za bardzo podkreciles. Nie laska podac config? Albo jak podkrecasz? Masz szczescie ze niedawno sie zalogowales, ale to i tak nie usprawiedliwia lenistwa!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
point1 Opublikowano 9 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2005 confing Procek AMD Sepron 2500mhz 320DDR HDD Seagate 120G 7200 Karta Graficzna R9550 128mb GIGABYTE Pole Wartość Nazwa płyty głównej DFI AK75-EC / Octek Rhino KT133A-ASP Lite-On CDRW LTR-52246S Windows XP Pro Moze to byc wina przegzania procka bo na orginalnych ustawieniach mam 36 C?? A na podkreconych niezdaze zobaczyc bo komp sie wyłączy :mur: Podkrecam przez BIOSa :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...