AdamDyczkowski Opublikowano 20 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2002 Czy opłaca się go kupić za 30zł. Adam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcyk Opublikowano 20 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2002 A tak bardzo go potrzebujesz czy po prostu chcesz kupic bo jest okazyjnie??????? Z tego co widze po opisie to wcale nie jest Ci potrzebny:) Szacuneczek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamDyczkowski Opublikowano 20 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2002 Nigdzie nie moge znaleźć jaki ma przepływ powietrza (CFM), a że tanio to można się bardzo zastanowić. Adam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcyk Opublikowano 20 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2002 38.22 cfm Zreszta sam se polukaj:) 8) 8) http://www.titan-cd.com/titan.htm Coc nadal nie jarze na kiego grzyba potrzebny Ci Titan?????? Szacuneczek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 20 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2002 zadne tanio... ale cooler rules... na moim antku w podpisie mam w idle 39C !!! przy vcore 1,85 pozdr. jak dla mnie to kupuj... zawsze coolturka, ze sie ma chlodniej nie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vedmin Opublikowano 21 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2002 Mam ten model zamontowamy i miało być cicho a wyja jak diabli, miało być chłodno a pro podczas normalnej pracy windy ma 43 stopnie. :evil: będę zmieniał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2002 Mam ten cooler i chłodzi on całkiem przyzwoicie. Na full load mam 45* (vcore 1.8) przy zwolnionych obrotach do 2500 ,ale za to dobrze wentylowaną bude :). Jak za taką cene (a nawet 2 x większą ) cichszego wentyla nie dostaniesz ,chyba że zalmana ... ale to już ze 4 takie Titanki :P. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek^^ Opublikowano 21 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2002 Vedmin, jakim cudem na D1,2 masz 43 ? :) Ja mam 45 na athlonie 1660 Mhz :) cooler jak najbardziej polecam :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Opublikowano 21 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2002 To wcale nie jest takie dziwne ja na D1200 mam teraz 45 stopni. Co prawda przy zwolnionych obrotach wentylatora na 2200 obr/min ale oprócz tego równiez dobrze wentylowaną bude. Ale coolera i tak nie zmienię(mam oczywiscie Titana) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcyk Opublikowano 21 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2002 No to fajosko bo ja mam ok 49 st C ..ale mam zrobione kombo z radiem V7 jak mialem "pelnego" V7 to temp byla ok 42 st C Szacuneczek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vedmin Opublikowano 21 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2002 Normalnie odpaliłem speedfana i pokazał przy normalnej pracy winzgrozy 43, a po nartętnym męczeniu w q3 około 51. Wcześniej jechałem na starym biosie, około 1 miech o kupnie procka wgrałem nowy bios. a w cześniej nie używałem żadnego monitora, więc nie wiem jak było z temperaturą wcześniej (proc nie jest kręcony po sie krzaczy xp o napięcie) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woj7up Opublikowano 21 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2002 Jam mam w windzie 52-53 a przy full load 57-58, na Titanie :? Wiec nie jarze czemu macie tak mało :idea: :idea: :idea: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vedmin Opublikowano 21 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2002 Tylko to masz procka 1.9 a ja 1,2 i to jest za dużo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oort Opublikowano 22 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2002 Jam mam w windzie 52-53 a przy full load 57-58, na Titanie :? Wiec nie jarze czemu macie tak mało :idea: :idea: :idea: no temperaturek rewelacyjnych sie na tym coolerze nie osiagnie :/ dlatego doszedlem do wniosku, ze wc to jedyne sluszne rozwiazanie, szczegolnie biorac pod uwage halas Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paszczu Opublikowano 22 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2002 Ja mam na tym co poniżej 40 stopni w windzie i 46 full load na napięciu 1.85v, ale mam lekko wentylowaną budę dwoma wiatrakami (jeden na 5, drugi na 7v). Ja tam polecam! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paszczu Opublikowano 22 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2002 Jam mam w windzie 52-53 a przy full load 57-58, na Titanie :? Wiec nie jarze czemu macie tak mało :idea: :idea: :idea: Moja propozycja, to taka żebyś zrobił mały przeciąg w obudowie bo jak tem wentyl mieli w kółko to samo gorące powietrze to nie ma się co dziwić że tak się grzeje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vedmin Opublikowano 22 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2002 Zrobiłem porządek w obudowie (wybiłem otwory na wiatraki z tyłu i pdrzokda) i temperaturka proca spadała na 40. Już lepiej, ale hałas dalej wnerwia (ale już nie długo). :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paszczu Opublikowano 22 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2002 A jakie masz te wiatraki?? Nie próbowałeś ich puścić na 7v - przecież to jest 10 sekund roboty... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek^^ Opublikowano 22 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2002 Własnie, jak można zwiększyć napięcie dla wentylatorka? Moj titan chodzi na 3000rpm, a chętnie bym to zmienił, nawet za cenę ciszy, bo mnie to różnicy nie robi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 22 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2002 Ja mam Titana D5TB(4) i jestem bardzo zadowolony. Tani, wypolerowany, wydajny i cichy. Ładnie się na nim kręci procki (przynajmniej te starsze) - ja swojego K6-2 400 wykręciłem na 550 :D To chyba jeden z lepszych wentyli, bo już te o dużo lepszej wydajności są dużo dużo droższe i głośniejsze. Jak dla mnie powyżej Titana to już lepiej robić WC i się nie bawić w jakieś Volcano 7+ za 150 zeta. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2002 ja też mam, ale co do jego wypolerowania to bym sie kłucił... ja swojego polerowałem sam a był d5tb(4)... wogule pomodowany skurczybyk jest - oryginalna zapinka sie zdupiła, to wziąłem od cooler mastera. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 22 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2002 ja też mam, ale co do jego wypolerowania to bym sie kłucił... ja swojego polerowałem sam a był d5tb(4) Nie jest to może lustro, ale za 30zł (u mnie w 3mieście zdzierają za niego 55zł! swojego qpiłem na Allegro razem z przesyłką 40zł :D). Ja swojego też zamierzam polerować, ale jak zobaczyłem innego coolerka (dostałem razem z TB700) to przeżyłem szok - w porównaniu z nim Titan to jest kryształowe lustro! ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paszczu Opublikowano 23 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2002 Własnie, jak można zwiększyć napięcie dla wentylatorka? Moj titan chodzi na 3000rpm, a chętnie bym to zmienił, nawet za cenę ciszy, bo mnie to różnicy nie robi.No, zwiekszyc to sie tak latwo nie da, czytalem gdzies (chyba na dzikie.net) jak puscic wentylator na 17 v ale to napewno nie podlaczajac przez 3-pinowe gniazdo na plycie, Jest tez spora szansa ze po zwiekszeniu woltazu na wiatraku puscisz go..... ale z dymem. Jedyna rada to isc do jakiegos sklepu elektronicznego, kupisz jakis szybki wiatrak 80x80 i zamontujesz na radiator od titana. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...