Marcin Opublikowano 20 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2002 Witam. Czy ktoś flashował bios od wersji Deluxe w wersji Pro? Słyszałem, że podobno nie ma z tym problemów i karta chodzi dobrze. Czy ktoś takie coś wykonał? Normalnie spoko kręci sie na 275/275 i nawet wyżej więc wnioskuje, że po załadowaniu biosu z takimi częstotliwościami też powinna śmigać :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 20 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2002 bedzie dobrze dzialala ale powiem ci ze moga byc problemy ze wzgledu na to ze w tym radku moim sa bardzooo ostre timingi biosu i moga po prostu u ciebie byc artefakty albo wogole wieszac sie bedzie powiedz czy masz pamieci bga Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 20 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2002 Witam. Czy ktoś flashował bios od wersji Deluxe w wersji Pro? Słyszałem, że podobno nie ma z tym problemów i karta chodzi dobrze. Czy ktoś takie coś wykonał? Normalnie spoko kręci sie na 275/275 i nawet wyżej więc wnioskuje, że po załadowaniu biosu z takimi częstotliwościami też powinna śmigać :DJa sobie zessałem najnowszy dla wersji Pro, wyedytowałem mu wartości na wyższe i przeflashowałem - myka ładnie (patrz sig) :D Z resztą to nie ma różnicy czy dasz bios od Pro czy od Deluxe. PS. berkut - BGA na R8500LE z 64MB? :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartez Opublikowano 20 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2002 Ja testowałem taki biosik i bez żadnego problemu mykał. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 20 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2002 Witam. Czy ktoś flashował bios od wersji Deluxe w wersji Pro? Słyszałem, że podobno nie ma z tym problemów i karta chodzi dobrze. Czy ktoś takie coś wykonał? Normalnie spoko kręci sie na 275/275 i nawet wyżej więc wnioskuje, że po załadowaniu biosu z takimi częstotliwościami też powinna śmigać :DJa sobie zessałem najnowszy dla wersji Pro, wyedytowałem mu wartości na wyższe i przeflashowałem - myka ładnie (patrz sig) :D Z resztą to nie ma różnicy czy dasz bios od Pro czy od Deluxe. PS. berkut - BGA na R8500LE z 64MB? :) jestem z lekka nieprzytomny i nie kojaze juz takich faktow z soba :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
walczy Opublikowano 21 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2002 od razu po kupieniu GB 8500 LE (250/250) zapodałem mu bios od Deluxe (275/275), żadnych problemów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 21 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2002 Dzięki wielkie za pomoc :) Jush sie biore do flashowania :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...