Anastazja Opublikowano 9 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2005 Mam ogromny dylemacik dotyczący telefonów siemensa cx65 i motoroli v220.Ten pierwszy ma wieeeelki wyswietlacz wiec pewnie i zdjecia super!!!Do tego kamere( co prawda pare minut ale zawsze coś) Za to Moto ma mp3 ale malutki wyswietlacz i brak PODCZERWIENI...ale za to jest bardzoo ładniusia.Kolejny problem polega na tym ze nigdy nie mialam do czynienia ani z jednym ani z drugim telefonikiem,jedynie widzialam jak one wyglądaja...wieć jeśli moglibyście mi poradzić który z modeli byłby lepszy to byłabym bardzo wdzięczna :) :roll: ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebcio_55 Opublikowano 10 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2005 do motorili i tak pewnie wejdzie mało mp3, a siemens jest zaj****, na dyktafon możesz sobie nagrać jakąś muze ;), a cx65 ma dobry aparat, duży wyświetlacz, diody też ma fajne ;) w ogóle to ja bym brał siemnsa, jeżeli chcsz słuchać mp3 to kup odtwarzacz a nie telefon :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 13 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2005 mam sx65 .... spoko jest.. jednak bateria sformatowana prawidlowo trzyma max 3 dni.. co moim zdaniem jest niewystarczajaco na nowe telefony .. pozdrawiam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sensej17 Opublikowano 22 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2005 v220 jest o wiela fajniejsza! a co do robienia zdiec to ich jakosc nie zalezy od wyswietlacza tylko od aparatu, w tym wypadku rozniacy duzej niema ;/;;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
war3 Opublikowano 22 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2005 V220 to porażka... to jest motorola v50 z kolorowym wyświetlaczem :/ olej tą motke... kup cx`a Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 23 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2005 V220 to porażka... to jest motorola v50 z kolorowym wyświetlaczem :/ olej tą motke... kup cx`a 1712659[/snapback] Popieram przedmowce... Mam CX65 i M65 w domu i moge je spokojnie w tymprzypadku polecic :D Bardzo duzo mozliwosci personalizacji, dosc dobre fotki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 23 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2005 v220 jest o wiela fajniejsza! a co do robienia zdiec to ich jakosc nie zalezy od wyswietlacza tylko od aparatu, w tym wypadku rozniacy duzej niema ;/;;/ 1712638[/snapback] nie no nie wpadl bym na to :D :mur: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...