AdamDyczkowski Opublikowano 20 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2002 Ja podkręcam dla satysfakcji. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Adam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaT Opublikowano 20 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2002 50% dla satysfakcji 50% dla fps-ow :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcyk Opublikowano 20 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2002 Nie ma to jak zobaczyc efekt swojej pracy i tygodniowego kombinowania----niedlugo to robie a wciaga jak chodzenie po bagnach:)........Choc wiadomoze do badania zmian chyba wszyscy uzywamy 3dmarkoow itp........ Wiec Niech niska temperatura bedzie z Wami!!!!!!!!!!!!!! Szacuneczek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 20 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2002 bo lubie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 20 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2002 bo mam rece wiec krece jak to ktos kiedys powiedzial a tak na serio bo nie stac mnie na niewiadomo jakiego kompa - zeby sobie zycie umilic no i dla satysfakcji ze przekrecilem tego proca o jakies 500 mega (no jeszcze nie przekrecilem ale za tydz chyba bedzie tulipan 1.4GHz) :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2002 Ja podkręcam dla punktu 2 i 3. Dla 3 nie po to żeby mieć pkt. w 3d marku tylko dlatego ,że zwykle lece na low endowych procach i grafach i wydajności nigdy nie za wiele :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 21 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2002 #2 i #3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 21 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2002 Ja krece, bo nie mam kasiorki na dobry sprzet, wiec wyciagam z tego co mam siodme poty(w koncu za cos place) :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 21 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2002 #2 i troche #3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 21 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2002 #2 i troche #3 Zgadzam sie chociaz na mojej grafie przyrost nie wielki :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snajper_Tango4 Opublikowano 21 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2002 Jak miałem procki do 500 MHz to kręciłem dla szybkości bo i wtedy też mało kasiorki było. Od kiedy mam 1,2 GHz to tak dla sportu i dreszczyku emocji (spali się... nie spali się... spali się... nie spali...) :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 21 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2002 Po prostu z braku kasy z polaczeniem wszystkich 3 punktow ankiety + fps + pokazanie kumplom "z podworka" na co stac moj sprzet. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 21 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2002 Po prostu z braku kasy z polaczeniem wszystkich 3 punktow ankiety + fps + pokazanie kumplom "z podworka" na co stac moj sprzet.ale niektorzy nie rozumia po co podkrecan np atlona 1700xp+@2200xp+ i te zabawy z chlodzeniem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koziolk Opublikowano 21 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2002 Moim zdaniem w Polsce nie stac ludzi na kupowanie samych nowinek sprzetowych->a jak wiadomo "lepiej miec niz nie miec";,,tak wiec kazdy kto podkreca czuje duza satysfakcje ze nie stac go praktycznie a jednak ma teoretycznie i to podnosi nas na duchu. :D :) :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maybach Opublikowano 21 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2002 bo 1000 MHz ladniej wyglada niz 800 MHz :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas666 Opublikowano 21 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2002 po to by miec wieksza plynnosc w gierach i szybsze dziala nie seti :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 21 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2002 satysfakcja ale nie z wynikow ale z faktu ze zakonczylem jakis kolejny projekt (fc, wc, cokolwiek) bo kazdy nowy procek czy nowy o/c to dla mnie kolejne wyzwanie ktoremu moge podolac i w wiekszosci przypadkow sie udaje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...