lewy Opublikowano 9 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2005 ostatnio mi szybkość łączą skoczyła z 15kb/s do 50kb/s przy download'dzie , ale pingi w grach sie w ogóle nie zmieniły . dlaczego ? chyab mam łącze radiowe, nie wiem na pewno bo mam udostepnianie za darmo od jakiejś firmy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 9 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2005 50kb/s = ok. 6 kB/s czyli tragedia na maxa. A pozatym ping nie zalezy od transferu tylko od wielu innych czynników. Glownie od jakosci polaczenia, trasy pakietów itp itd... A sam napisales ze masz radiowke a po radiowce nie spodziewaj sie niczego dobrego :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crazy_martin Opublikowano 9 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2005 tak to już jest z radiem - raz ping max 50 przez kilka godzin a raz lag 3000+ przez cały dzień... Mam siec na 50osób 125kB/s (1Mbit/s) i o 23 spoko da sie grać aż do rana 8:30 póxniej masaaakra dzieciory sie schodza i niemców tępić już sie nie da :sad: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...