IamWeasel Opublikowano 9 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2005 Witam, czy znacie może adres jakiejkolwiek bramki SMS, która umożliwiała by wysyłanie SMSów z Polski do Anglii? Chodzi mi o to że nie mam angielskiej komórki (bo mieszkam w Polsce), a mam w Anglii znajomego. Znalazlem jedną taką co można wysyłać smsy bez rejestracji http://www.cbfsms.com/ ale nie moge nic z niej wyslac bo costam costam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 9 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2005 www.vazu.com <- na swiat, rejestracja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 10 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2005 Chodzilo mi o darmowe bramki... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 10 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2005 A rejestracja to jakas oplata? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 10 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2005 ja zawsze wysylalem z cbf i jesli byl jakis error to za drugim razem wszystko bylo juz ok ps. przeciez z polskiej komorki tez mozna wysylac sms ROTFL, a cena w erze 0,5 zl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 10 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2005 Sonic mi tam wyskakuje ze nie mam punktow i kaze kupic kupon za ilestam $ Powerslave, zawsze kilkadziesiat zl zaoszczedze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phobosq Opublikowano 11 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2005 niech ten znajomy kupi w UK karte telefoniczna do automatu i do ciebie zadzwoni do domu :) wyjdzie najtaniej i najprosciej.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...