Kean Opublikowano 9 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2005 mam taki problem z kompresja, w sumie to nie problem ale niedogodnisc :P chodzi o ze ze mam procka z ht a nie moge znalesc jakiegos programu ktory to wykozysta do tej porty kozystalem z darmowego flaskmpeg ale szkoda mi tego ht :) pomozecie ? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 9 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2005 Odpal sobie kompresje tego pliku i normalnie pracuj na komputerze. Tak własne wykorzystasz HT. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kean Opublikowano 9 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2005 chodzi o to ze zosatwiam na noc i normal use jest mi wtedy nie potrzebne, a porc sie marnuje :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endrju1000 Opublikowano 10 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2005 heyah zobacz tu: http://ace78.republika.pl/dvd2avi_3.html może coś znajdziesz... P.S radze poczytac dowcipy na tej stronce a w szczególności o zydach :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kean Opublikowano 17 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2005 znalazlem xmpeg ale on nie wykozystuje na maxa ht :/ jakies 80% to jest max, a ja cche 100% znacie jakis inny program? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...