madmax57 Opublikowano 9 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2005 (edytowane) www.ogame.pl Ciekawa gierka na długie wieczory i nietylko... Nie bede opisywał o co chodzi - zarejestrujcie sie i sami zobaczcie WARTO !!!! Poczatki gry --> TUTAJ <-- Edytowane 3 Maja 2005 przez madmax57 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 9 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2005 (edytowane) Jak się tam zarejestrować :] Edit - na samym środku jest napis ZAREJESTRUJ SIĘ TUTAJ a ja tego nie widziałem :lol: Edytowane 9 Marca 2005 przez Kwiecień Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 9 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2005 (edytowane) A moze napiszesz na ktorym uni grasz? ;] I ile pkt masz, i w jakim sojuszu jestes? ;] Ja gram na uni4 , pkt 350 ale jak statek kolonizacyjny wyladuje to mi pkt utnie ;] , sojusz SMUt Edytowane 9 Marca 2005 przez Jin* Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 9 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2005 Minutę temu się zarejestrowałem a już mi się podoba :D Klimat nieziemski :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 9 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2005 Jestes miedzygalaktycznym imperatorem, [...] O tak, już lubię tę gre ;] Wreszcie poznali moje prawdziwe oblicze ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 9 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2005 ParanoiK tylko nie mow ze swoja planete nazwales Dysk :lol: a co do gierki to moze jednak przyblizysz sposob rozgrywki? bo narazie czekam na aktywacje... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 9 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2005 Założyłem sojusz Tweak.pl -> zobaczymy. Nieno... dysk to podróżował na grzbiecie czterech słoni które stały na skorupie wielkiego żółwia A'tuin'a ;] A moja planeta się nazywa Xandu ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sliqe Opublikowano 9 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2005 ParanoiK wieczna fantazja ... ; > Ale co tam ;D Jak sie bawic to sie bawić :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 9 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2005 Po prostu cytowałem Prattcheta ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 9 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2005 ParanoiK wieczna fantazja ... ; > Ale co tam ;D Jak sie bawic to sie bawić :P LOL :D Widac braki w bibliografii ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madmax57 Opublikowano 9 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2005 JA gram na Uni 3 i 5 odpowiednio 77pkt sojusz "syona" i drugie 10pkt i sojusz "REPUBLIKA" ale za tloczno tam u nich i malo przyjazni sa ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 10 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2005 O tak, już lubię tę gre ;] Wreszcie poznali moje prawdziwe oblicze ;> 1319398[/snapback] Taaak, zaczyna się bajecznie - hasło jest genialne :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaz Opublikowano 10 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2005 czy to gra w stylu red dragona - kilka kolejek dziennie i czekanie do nocy na przeliczenie i kolejny rok ? :} Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 10 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2005 Temperatura od -4°C do 36°C - aaa cieplutko :-P Gram jako Varrol oczywiście - już wysłąłem podanie o sojusz Tweak.pl oczywiście... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sliqe Opublikowano 10 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2005 Varrol i tak pierwszy padniesz =] . A w sojuszu bedziesz jako sprzatacz ... pamietaj 3:200:7 , raz w tygodniu . Okna mozesz ominac byle by podloga byla czysta =] . Wkoncu jeste o range wyzej od ciebie ( liczac w dniach przyjęc ;p ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 10 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2005 czy to gra w stylu red dragona - kilka kolejek dziennie i czekanie do nocy na przeliczenie i kolejny rok ? :}Nie ma zadnych kolejek, jedyne na co musisz czekac to surowce do dalszej rozbudowy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 10 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2005 Varrol i tak pierwszy padniesz =] . A w sojuszu bedziesz jako sprzatacz ... pamietaj 3:200:7 , raz w tygodniu . Okna mozesz ominac byle by podloga byla czysta =] . Wkoncu jeste o range wyzej od ciebie ( liczac w dniach przyjęc ;p ) 1320543[/snapback] Uważaj, bo jeszcze na forum posprzątam :angry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 10 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2005 Łeee tam gralem na ogame.org (doszedlem do 27000 pkt) i troche na .pl ale sie szybko nudzi.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 10 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2005 Czy na Uniwersum 5 jest jakis sojusz Tweakowy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sliqe Opublikowano 10 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2005 Costi jest ; A co do varola to byl odwet za paznokcie =] a ty juz robisz sceny =] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 10 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2005 Costi jest ; A co do varola to byl odwet za paznokcie =] a ty juz robisz sceny =] 1320706[/snapback] Siakie sceny, żartować nie można... :wink: No to na zgodę oddaj mi swoje zasoby :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madmax57 Opublikowano 10 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2005 No ludziska dawac wspomagac sojusz.... ParanoiK wez pokonfiguruj sojusz zeby mozna bylo lokac ile kto ma pkt itp i daj jakies ciekawe statusy zeby bylo ciekawie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 10 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2005 Ja gram jako Costi, 3:355:5 Podanie o sojusz wyslane :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sliqe Opublikowano 10 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2005 Varrol , wiesz jednak admin jestes - i momentami możesz coś na serio mowić ;D . A co do zasobów to zapomnije , musze sie rozbudowac jakos :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donio Opublikowano 10 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2005 Podanie zostało wysłane. Czekam na pozytwywne jego rozpatrzenie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 10 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2005 Podania rozpatrzone, zaraz muszę jeszcze dojść jak go konfigurować ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 10 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2005 Poczatkujacym polecam forum (board) na ogame.org... wiem ze niepredko sie dochodzi do pewnych rzeczy a to wam ulatwi start. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 11 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2005 MaReCeK @ 3.424.12 (furia). Podanie wysłane. To jest lepsze niż thecrims. Podoba mi się ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 11 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2005 (edytowane) Wchodze w to ;] Nick: Zasmutator Planeta: Zasmutacja ;] Aaa, jeszcze universum 5 ;] Edytowane 11 Marca 2005 przez Poca Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sliqe Opublikowano 11 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2005 MaReCeK @ 3.424.12 (furia). Podanie wysłane. To jest lepsze niż thecrims. Podoba mi się ;) 1321681[/snapback] Pewno że tak , crimsy mi sie znudzily jak tylko znalezli bugi i mozna bylo haxowac oraz zajebiście monotonna gierka sie zrobila .... kazdy teraz tam siedzi u szuka bugow liczac na to ze wygra irivera teraz ... zaczynalem w nia grac online bylo max 300 osob teraz 5000< to juz w ogole HC stronka sie ledwo otwiera , dobra co tam o crimsach gadamy ;D . TA JEST WYPASIONA :) jeszcze bede wdzieczny jezeli da mi ktos adres stronki z takimi tapetami jak tam jest fabryka robotow :> to normalnie pełen orgazm :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...