johnyboy Opublikowano 14 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2005 łeee malo;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Opublikowano 14 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2005 Na mojej palnecie dają 24 :sad: Musze zacząć intensywniej grać bo widze że prawie wszyscy w sojuszu wyprzedzają mnie :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonzi Opublikowano 14 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2005 mi też dają 50 satelitki. pewnie to zależy od odległości od słońca, albo siły z jaką świeci słońce:> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johnyboy Opublikowano 14 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2005 juz pisal ParanoiK ze to bug i zawsze 50 pokazuje zreszta so samo w faq jest;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 14 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2005 Jakie macie towarzystwo u ukladach - ja takie i na dwóch planetach już są gwiazdki (6 i 7) - także zaczynam myślec o obronie - small lasery już są w drodze - do floty mi jeszcze trochę brakuje. Chociaż jakby ktoś mnie napadł, to niewiele na tym zyska, bo rozrzutny jestem :D 5 buczek ( maciej ) 6 [sWIR] Lorien ( Arwena ) 7 [iN4] MC49 ( Pepito ) 8 9 [Tweak.pl] Externum ( Varrol ) 10 imperium ( imperator sebastian ) 11 [KatiuSza] Zabooo ( Goska ) Satelitki u mnie dawały by marne ilości prądu, także się nie opłaca. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 14 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2005 1 2 3 4 evil (doktor) 5 Mars ( damianziomus ) 6 [s.G] Siedlisko Qpy ( Gpower ) 7 8 [AXIS] AltPopelau ( Bieniu Mlodszy ) 9 Libacje ( Astroon ) 10 [boB] Paradox ( Albino ) 11 12 [Tweak.pl] furia ( MaReCeK ) //taaa niezła lokalizacja, no nie? :P Jak będę miał kawałek floty, to powysyłam buddy podania. Lepiej mieć spokój w układzie (przynajmniej na początku :P ). A jak się nie zgodzą to... (mam takie fajne słowo- jak stawiam serwer q2 to jest jako nazwa, ale czuję że byłoby "niecenzuralne" ;P). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaz Opublikowano 14 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2005 Jakie macie towarzystwo u ukladach - ja takie i na dwóch planetach już są gwiazdki (6 i 7) - także zaczynam myślec o obronie - small lasery już są w drodze - do floty mi jeszcze trochę brakuje. Chociaż jakby ktoś mnie napadł, to niewiele na tym zyska, bo rozrzutny jestem :D 1328202[/snapback] Varrol gwiazdka oznacza ze wlasciciel planety jest online, niekoniecznie ze jest tam jakakolwiek flota. Ja rozbudowywuje wlasna flote (narazie 4statki) i nie bawie sie w obrone :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johnyboy Opublikowano 14 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2005 moze szlo by w zakladce sojusz dolozyc kolumne z numerami gg? nie wiem jak sie tym zarzadza i na jakiej zasadzie ale ulatwilo by komunikacje;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonzi Opublikowano 14 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2005 1 2 3 4 5 [Tweak.pl] Asbestos ( jonzi ) 6 [Wolves] Wolf Nest ( McFreak ) 7 IZM ( IZYM ) 8 Jama ( Pinki71 ) 9 10 trea 2 ( azrad ) 11 omega ( Micha W jcik ) 12 [Galaktik] Aniolek ( Morti ) 40 min 13 14 15 jak tylko coś zbuduje to ich porozwalam:> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 14 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2005 Varrol gwiazdka oznacza ze wlasciciel planety jest online, niekoniecznie ze jest tam jakakolwiek flota. Ja rozbudowywuje wlasna flote (narazie 4statki) i nie bawie sie w obrone :> 1328350[/snapback] Ale w razie czego zarzuciłem 4 SL - jak się jakiś jak ty transportowcem na mnie wypuści, to oberwie, no bo narazie, to mogli by na mnie pasożytować... Poza tym musze jeszcze rozwiunąć kopalnie... A z tymi atakami, to nie przesadzaj, zwłaszcza na sojusze, bo się koledzy wkurzą i przylecą :D a my nie za bardzo mamy czym pomóc... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 14 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2005 a my nie za bardzo mamy czym pomóc... 1328379[/snapback] Czekaj, czekaj... do jutra powinienem mieć light fightery w liczbie sztuk: 1 :lol: Niech się boją :P ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 14 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2005 Satelity sa oplacalne jak sie je buduje w duzych ilosciach, tylko niszcza je przy byle jakim ataku. Na poczatku ja macie malo surowcow to slabo oplacalne, pozniej bardzo. Np. zeby uzyskac gravition technology trzeba miec na jakiejs planecie 300 tysiecy energii!! To najlepiej zrobic budujac 6000 satelit. Satelita daje (maks. temp. planety/4)+20 energii maks 50. Zeby zobaczyc ile wam daje satelita po wejsciu w menu surowcow kliknijcie kilka razy "przelicz" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johnyboy Opublikowano 14 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2005 zauwazyliscie ze powstalo uni6? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 14 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2005 Mi satelita daje 35 energii - maks. temp planety 60 stopni :) Zbudowalem go glownie dla funu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S!nY Opublikowano 14 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2005 u mnie to ssie tak przedstawia Bishop ( Mat85 ) 5 6 [Polanie] jazolandia ( ramzes707 ) 7 Inferno20 ( Lord Mortyr ) 8 [Tweak.pl] ZoleX ( Siny266 ) 9 10 Mimikk ( Lao ) 11 BIG PLANET ( dymion ) 12 [uSM] Feniks ( oldsok ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 14 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2005 (edytowane) A u mnie tak: Planeta Nazwa 1 2 3 4 ThcPlanet ( Laska2508 ) 5 [Tweak.pl] Narenturm ( Costi ) 6 7 Arkadia ( Arkadia ) 8 SiMoniX ( Cymon ) 9 Arkadia ( Furia ) 10 11 [REPUBLIC] Survajon ( _Slavikord_ ) 12 Piekarlandia ( Tajger ) 13 14 15 EDIT: uahaha idziem na wojne :twisted: Wlasnie sie pierwszy mysliwiec buduje :) Edytowane 14 Marca 2005 przez costi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johnyboy Opublikowano 14 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2005 (edytowane) reflektujecie pakt handlowy i o nieagresji z [uPS]? underPL sie to ma nazywac ;) bo sie mnie sasiad pyta;] edit:costi wez transportowiec i przelec sie na ThcPlanet;) za kazdego grama place 200deuteru:P Edytowane 14 Marca 2005 przez johnyboy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 14 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2005 Reflektujemy pakt ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johnyboy Opublikowano 14 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2005 (edytowane) oki zaraz sie zalatwi;] edit:szkoda bo mi sie wlasnie mysliwiec wybudowal:P moj uklad 1 2 3 4 MINI BO ( MINI ) 5 [Tweak.pl] as213 ( johnyboy ) 6 Char ( fredziu ) 34 min 7 8 [Adasmus] Ojon ( michoj ) 9 Terra ( Terra ) 10 [uRtech] Kyosho ( Kyoshu ) 54 min 11 [Abyss] Terra ( Sinecod ) 17 min 12 13 14 15 Edytowane 14 Marca 2005 przez johnyboy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yahve Opublikowano 14 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2005 U mnie tak to wyglada: 1 2 3 4 bolec w stolec ( bolec ) 5 sqen ( Dextradei ) 6 [black Ro] Gmyrkowo ( Gmyrek ) 7 Kortia ( Hell City ) 8 9 notSoGosu ( notSoGosu ) 10 [Tweak.pl] Yahve ( yahve ) 11 lidka ( lead ) 12 13 14 15 A ja nawet stoczni nie mam... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 14 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2005 Eee prawie sami bezklanowcy... u mnie tych z sojuszy się boję - bezklanowców mam na zielonym wszystkich (całych dwóch) - w sumie te sojusze to z jednej strony dobre, a z drugiej złe są... choć widzę, że sporo ludzi nie ma specjalnie bojowych zapędów (narazie)... No ale trzeba sie postarać, żeby chociaż w rankingu na tym 1499 miejscu się znaleźć... BTW - jest sens robić ciężkie myśliwce? I czy tylko statkime kolonizacyjnym mogę zająć planetę (bo akurat tuż koło mnie jest wolna i pasowało by sobie przywłaszczyć)? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruido Opublikowano 15 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2005 tylko mi nie dziala ogame.pl ? ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 15 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2005 tylko mi nie dziala ogame.pl ? ;/ 1328937[/snapback] Nie - ja tez sie nie moge w tej chwili zalogowac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yahve Opublikowano 15 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2005 Nie dziala, choc jeszcze niedawno udalo mi sie zalogowac, ale z problemami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phobosq Opublikowano 15 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2005 (edytowane) ja bylem zalogowany przez ostatnie trzy godziny i chodzilo w miare OK, tyle ze przez pomylke zamknalem okienko przegladarki i teraz bida jest... :) edyta mowi: http://213.239.217.141/php_pl Edytowane 15 Marca 2005 przez odbytorq Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 15 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2005 Blad 404? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phobosq Opublikowano 15 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2005 no tez nie idzie :( cholera? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 15 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2005 Blah... moze do jutra wstanie. Oby tylko surowce naliczyli jak trzeba :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phobosq Opublikowano 15 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2005 no, malo deuteru.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S!nY Opublikowano 15 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2005 (edytowane) Nadal leży :( :( :( a chiałem dzisiaj zatakować jednego ziomka kołomnie wprowadził się pare dni temu a ja mam 3 myśliwce a on pewnie niema jeszcze obrony obrony ;) 6:50 Już działa :D :D :D Edytowane 15 Marca 2005 przez S!nY Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...