Zeniu Opublikowano 16 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2005 czemu nie ma listy czlonkow sojuszu ? :D powinna byc :mrgreen: przydaje sie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johnyboy Opublikowano 16 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2005 jest;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Opublikowano 16 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2005 Mi działa dobrze. Właśn ie rozwijam technologie szpiegowską :) i rozbudowuje kopalnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yahve Opublikowano 16 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2005 Dobrze rozumuje ze nie ma sensu wysylac sond szpiegowskich zanim zbuduje sie jakas sensowna flote? Moge juz zbudowac co prawda LM, ale zanim wynajde technologie budowania sond szpiegowskich minie troche czasu, wiec na razie wstrzymuje sie z budowaniem floty. Nie bede przeciez slal statkow na slepo, a skoro na razie nie bede ich wysylal to po co je budowac... Przy okazji - czy wam tez ogame.pl nadal dziala tylko przy uzyciu proxy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 16 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2005 (edytowane) mnie juz leci normalnie, bo przy prox mialem komunikat podany kilka postow wczesniej...btw. sojusz na 51 miejscu juz.lecim w gore :lol: Edytowane 16 Marca 2005 przez OrGiUsZ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 16 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2005 Od 32 godzin haker probuje wlamac sie do serwera. Programisci pracuja nad tym i probuja tak szybko jak to mozliwe doprowadzic rzecz do porzadku. klawo :ph34r: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 16 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2005 dobra przyznac sie ktory to? B) rozumiem imperialne zapedy ale bez przesady :lol: pewnie jakis przyszczaty lolek przegral potyczke i chce sie mscic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaz Opublikowano 16 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2005 Moge juz zbudowac co prawda LM, ale zanim wynajde technologie budowania sond szpiegowskich minie troche czasu, wiec na razie wstrzymuje sie z budowaniem floty. Nie bede przeciez slal statkow na slepo, a skoro na razie nie bede ich wysylal to po co je budowac... ] Mozesz zlecic sojusznikom szpiegowanie twojego celu :> Atakowanie sasiadow trzeba rozpoczac jak najszybciej :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marsjaninm Opublikowano 16 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2005 Chcialem kogos zaatakowac ale w mojej galaktyce ciągle jest noobprotect :(. Ale jest jeden koles, wyslalem transporter, zobaczymy co będzie. POZDRO Btw. gierka zajedwabista, napewno lepsza niż the crims. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johnyboy Opublikowano 16 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2005 (edytowane) raczej w ukladzie a nie galaktyce.mi w moim ukladzie tez juz braklo przeciwnikow bede musial chyba cos pozyczyc od kogos z [Abyss] (ktos wie co to za sojusz?) hyhy zreszta wlasnie wyslalem 6 mysliwcow z transporterem do sasiedniego ukladu;)).ja proponuje wysylac napady na noc;D o polnocy i tak zeby o 5 byly na miejscu;D zdarza sie ofiarze surowce akurat odnowic;) ja tak wczoraj zrobilem i przylecialo jakies 7k;D edit:z sasiedniego ukladu: Agresor wygral bitwe! Przejal 2040 metalu, 2040 krysztalu i 1218 deuteru czyli musze wiecej LT wysylac;D Edytowane 16 Marca 2005 przez johnyboy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 16 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2005 4:298:8 - może ktos zeskanowac mi te wspołrzedne?;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 16 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2005 Byłbym wdzięczny za skan 3:354:11 Flota w drodze - tylko qrcze kryształków coś mam mało - no i deuteru brakuje (kto to mówił, że później jest nadmiar, przecież nawet głupie statki go zużywają :D )... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 16 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2005 yahve przy takim poczatku jak wy jestescie jest pewien sposob na atak "na slepo". Musisz wejsc w statystyki i zmienic na floty, szukasz gracza ktory ma malo puktow floty i atakujesz (1pkt floty=1 jakikolwiek statek). Uwazaj tylko zeby nie wpasc na defence. Aha no i tam jest taki psikus ze po zmianie numerow na liscie zmienia sie znw z floty na punkty i trza zmienic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johnyboy Opublikowano 16 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2005 (edytowane) Varrol: mozesz wpasc po 3k za 4k krysztalow i 3k metalu;] hehe Edytowane 16 Marca 2005 przez johnyboy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaz Opublikowano 16 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2005 Weasel jedno pytanko czy fabryka nanitow jest konieczna i niezbednie potrzebna ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 16 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2005 Nie dopuki nie prowadzisz wojny. Nanite przyspiesza ok. o polowe budowe budynkow, statkow i defenca. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruido Opublikowano 16 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2005 nareszcie ruszyl uni3 na ogame.org B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yahve Opublikowano 16 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2005 (edytowane) IamWeasel, dzieki za wskazowki. Gdy odbije sie troche od dna z surowcami zbuduje sobie wiec jakiegos malego fightera :). Ciagle najwiekszy problem mam z energia, kolejny poziom elektrowni slonecznej kosztuje 6,5k metalu i 2,5k krysztalu, trzy razy wiecej niz kolejny poziom ktorejkolwiek kopalni... Troche mnie to przeraza - strasznie duzo trzeba w te energie inwestowac. Zeby ciagnac kopalnie na nastepujacych poziomach M9, K8, D5 potrzebuje elektrowni na poziomie 11 juz. Edytowane 16 Marca 2005 przez yahve Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zeniu Opublikowano 16 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2005 aaaaa Wy tez nie mozecie wbic na strone ? aaa :evil: jasny chu.. husteczka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johnyboy Opublikowano 16 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2005 to sa takie lagi? ze sie pol h czeka az twoje surowce z transportowca zostana rozladowane? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruido Opublikowano 16 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2005 (edytowane) Lagow za to brak na uni3 na ogame.org i wszyscy maja rowny start, jezeli ktos sie zarejestrowal to zapraszam do sojuszu Poland ;] Edytowane 16 Marca 2005 przez Ruido Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johnyboy Opublikowano 16 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2005 (edytowane) no dobra ale 20:05 wrocil moj oddzial;D a jest 21 i dalej nierozladowany ani nie gotowy zeby wyslac na kolejna ofiare.lagi moga byc godzinne? dla mnie lag to jest 150ms.. Edytowane 16 Marca 2005 przez johnyboy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaz Opublikowano 16 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2005 4:298:8 - może ktos zeskanowac mi te wspołrzedne?;] 1331843[/snapback] Przeskanowalem, raport wrzucony na liste sojuszu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruido Opublikowano 16 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2005 damn it a mi wciaz nie dziala choc przez proxy sie lacze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 16 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2005 To przestan - mi dzis ruszylo po wylaczeniu proxy ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruido Opublikowano 16 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2005 dzieki, podzialalo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zeniu Opublikowano 16 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2005 a mi nie dzial :( mam DSLa 1024 ma ktos tepse i klopoty z wejsciem na strone ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruido Opublikowano 16 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2005 (edytowane) mam neo, wylaczylem proxy i dziala. Jaki statek jest potrzebny by zasiedlic nowa planete? Edytowane 16 Marca 2005 przez Ruido Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwistak Opublikowano 16 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2005 mam neo, wylaczylem proxy i dziala. Jaki statek jest potrzebny by zasiedlic nowa planete? 1332264[/snapback] Statek kolonizacyjny - 10,000 Metalu 20,000 Kryształu 10,000 Deuteru :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 16 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2005 a mi nie dzial :( mam DSLa 1024 ma ktos tepse i klopoty z wejsciem na strone ? 1332250[/snapback] Mam dsl'a, tepsę i nie mam problemów ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...