Ruido Opublikowano 16 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2005 no to sobie troche poczekam do statku kolonizacyjnego bo mam dopiero maly transporter, mysliwiec i kilka innych rzeczy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S!nY Opublikowano 16 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2005 Wszystkie raporty przychodzą mi z 1 godzinnym opuźnieniem. tak sie nieda grać :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phobosq Opublikowano 16 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2005 maly transportowiec wystarczy zeby gosciowi zrobic inwazje? (generalnie jaki statek do tego jest potrzebny?) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 16 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2005 Malym transportowcem to gowno mozesz a nie inwazje za przeproszeniem :D Mozesz mu zabrac polowe surowcow jak nie bedzie mial absolutnie zadnej obrony Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phobosq Opublikowano 16 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2005 o to wlasnie chodzi..... niestety mial obrone (wyslalem light fightera bo szpiegowac jeszcze nie umiem) ale 46 metalu przywiozlem z powrotem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 16 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2005 o to wlasnie chodzi..... niestety mial obrone (wyslalem light fightera bo szpiegowac jeszcze nie umiem) ale 46 metalu przywiozlem z powrotem :) 1332459[/snapback] No to wymiatasz - zrobisz sobie puszkę na piwo - nawet całkiem sporą... :D Mi się buduje mały transporter, a jutro będę chciał impulsowy na 2lvl, żeby ciężki myśliwiec zrobić - tylko mam problem, bo nie za bardzo mi kasy na satelity szpiegowski starczy, a chcę wlecieć na pewną planetkę: 3:354:11 Tak to bym tam transportowcem wleciał jakby koleś nic nie miał, a w międzyczasie zrobił w miarę porządna flotę - niestety kopalnia kryształów na 10lvl jeszcze trochę mało daje i musze oszczędzać... A tak BTW - jak będę miał tego transportowca, to robić fleetsave dziś w nocy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phobosq Opublikowano 16 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2005 ty Varrol niebezpiecznie blisko jestes - 3:355:5 :) koles jest mocniejszy bo sondy wyslal za mna.... miejmy nadzieje ze go moja obrona odeprze jak przyjdzie tymi trzema LF-ami a puszka by sie przydala ale z piwem bo koncze szoste dzis piwsko i w sumie to bym sie dopil :) jak to jest z tym dolaczaniem do sojuszu? do kogo pisac podanie? Paranoika? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 16 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2005 ty Varrol niebezpiecznie blisko jestes - 3:355:5 :) koles jest mocniejszy bo sondy wyslal za mna.... miejmy nadzieje ze go moja obrona odeprze jak przyjdzie tymi trzema LF-ami a puszka by sie przydala ale z piwem bo koncze szoste dzis piwsko i w sumie to bym sie dopil :) jak to jest z tym dolaczaniem do sojuszu? do kogo pisac podanie? Paranoika? 1332475[/snapback] A jaką masz obronę? Bo ja narazie 7x Małe działko laserowe i 2x działko rakierowe... także tymi trzema LFami chyba mi za wiele nie zrobi... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yahve Opublikowano 16 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2005 (edytowane) Grrr znow problem. Wlaczam ogame, cos. ok 10 min po wylogowaniu, patrze, a tu 0 punktow i pozycja 0 z 12756 (mialem 43 pkty i poz. ok. 5800). Do tego badania nad technologia szpiegowska mam na poziomie 1, choc juz powinien byc poziom 2 (gdy sie wylogowywalem, pozostalo 8 minut do skonczenia badan, a uplynelo 10...). Co sie dzieje? Edit: Ja nie moge, ponowne logowanie i teraz mam 63 punkty i poz. 5502. Nerwy mozna stracic przy tej grze. Edytowane 16 Marca 2005 przez yahve Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marsjaninm Opublikowano 16 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2005 @yahve tez tak mialem i przelogowanie pomoglo. na forum pisalo że czasem trzeba kilka minut odczekać. POZDRO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phobosq Opublikowano 16 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2005 A jaką masz obronę? Bo ja narazie 7x Małe działko laserowe i 2x działko rakierowe... także tymi trzema LFami chyba mi za wiele nie zrobi... 1332478[/snapback] no nie az tyle - 4xwyrzutnia + 2xdzialo laserowe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 16 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2005 Dawajcie znać jak traficie na ludzi bez sojuszu, których mozna skubać - ja jutro też robię sondy szpiegowskie i zaczynam badanie - ale ciężko tak po układach szukać (a ja miałem tego pecha, że u mnie albo lamerzy, albo w sojuszu), także jak ktoś ma jakieś napmiary to pisać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phobosq Opublikowano 16 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2005 a gdzie stacjonujesz jesli laska? 3:355:4 jest bez sojuszu i na podobnym poziomie rozwoju jak ty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaz Opublikowano 16 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2005 Surowce na ThcPlanet [3:355:4] o 03-17 00:54:31 Metal: 2261 Krysztal: 1593 Deuter: 597 Energia: 969 Flota: 1 MT Obrona: nieznane Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phobosq Opublikowano 17 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2005 strona padla, chyba hakier wygral :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johnyboy Opublikowano 17 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2005 (edytowane) macie cos przeciwko zeby przyatakwac sojusz [Abyss]? albo [urtech] takie mam w uklazie jeden liczy 7 a drugi 4 osoby;) Edytowane 17 Marca 2005 przez johnyboy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 17 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2005 Hie Hie: Agresor wygral bitwe! Przejal 1811 metalu, 1811 krysztalu i 1376 deuteru Ale daleko musiałem lecieć - to z układu 4:298:8 - to co gazz podał - szkoda, że tylko 1 transportowiec miałem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phobosq Opublikowano 17 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2005 a ja dalej nie moge sie polaczyc ze strona... :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonzi Opublikowano 17 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2005 takie głupie pytanie, gdzie znajde ilość wybudowanych wyrzutni rakiet?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phobosq Opublikowano 17 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2005 obrona.... :) skladasz zamowienie, a jak juz cos masz to jest napisane :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marsjaninm Opublikowano 17 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2005 @jonzi W zakładce obrona obok nazwy działa w nawiasie jest ich ilość. POZDRO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonzi Opublikowano 17 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2005 mówiłem, że głupie pytanie:> dzięki P.S. dziś wjeżdzam 1LM i 1MT na gracza który jest określony jako "słaby gracz". ciekawe co z tego wyjdzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 17 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2005 odbytorq - przyjrzyj sie dokladnie swoim wspolrzednym... A jesli 3:355:5 Ci sie zgadza to wyp* z mojej planety ;) :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cubante Opublikowano 17 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2005 Na zielonego nie wjedziesz - n00bprotect B) Mozesz atakowac bialych graczy, a tu juz trzeba uwazac bo sa teoretycznie na podobnym poziomie rozwoju jak Ty :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonzi Opublikowano 17 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2005 dobra, to jak ktoś może niech przeskanuje 4:93:10 siedzi tam sobie jakiś koleś bez sojuszu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phobosq Opublikowano 17 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2005 odbytorq - przyjrzyj sie dokladnie swoim wspolrzednym... A jesli 3:355:5 Ci sie zgadza to wyp* z mojej planety ;) :P 1332837[/snapback] a czy ty przypadkiem nie jestes na uni3? :D chetnie potwierdze wspolrzedne ale pier#$%na strona sie nie laduje.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaz Opublikowano 17 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2005 Ups stracilem 3 transportowce. O 1 w nocy wyslalem je na niebroniona planete, niestety wlasciciel obudzil sie o 4 w nocy i wybudowal 11 wierzyczek rakietowych :P Naszczescie z drugiej planety wrocilo 6k krysztalu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donio Opublikowano 17 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2005 Już mnie zaczyna denerwować ta strona. Jak tu się rozbudować skoro ona wogóle nie chodzi. Przez ten czas narobi mi się minerałków i co z tego jak mi zaraz ktoś podleci i to zabierze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 17 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2005 odbytorq - jestem na uni5 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Opublikowano 17 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2005 Panowie pierwsza moja wyprawa wojenna zakończyła sie sukcesem :D Teraz tylko trzeba będzie zbudować więcej myśliwców i transportowców :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...