phobosq Opublikowano 17 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2005 zabiles mi klina - tez jestem na uni5 a nie moge sie polaczyc ze strona zeby sprawdzic :( jestem przekonany ze to moje wspolrzedne :) chce wyslac flote z powitaniem do sasiadow bo jak nie to mnie pojada, a na pewno nie wydobywam surowcow dla nich :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S!nY Opublikowano 17 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2005 Flota dostarcza 5995 Metalu,5982 Krysztalu i 3058 Deuter :) ale straciłem 1LM i 1LT zaraz buduje Naped impulsowy poz 2 i zabieram sieza budowe CM :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yahve Opublikowano 17 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2005 (edytowane) Kurdybanek, o 6.45 rano strona nie dzialala, teraz patrze - tez nie dziala. Jak nic ktos mnie obrabuje, mam juz pewnie z 10k metalu... To sie robi naprawde irytujace. Edit: http://213.239.217.143/phpBB2_pl/viewtopic.php?t=8006 Slodki Jezusiczku, ale z tym jest komplikacji. Edytowane 17 Marca 2005 przez yahve Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phobosq Opublikowano 17 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2005 czy ktos zainstalowal sie na uni3 @ogame.org? moglibysmy sie zebrac w silna pake i rzadzic.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 17 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2005 (edytowane) yahve - mi na Neo dziala spoko bez proxy... Choc wczoraj proxy bylo niezbedne do pogrania. odbytorq - ja sie zarejestrowalem, czekam na maila. Planeta Narrenturm, nick costi :) EDIT: OK, juz mam konto i zaczynam rozbudowe - 1:449:8 :) Jest juz jakis sojusz? Edytowane 17 Marca 2005 przez costi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaz Opublikowano 17 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2005 Ja gram tylko na uni5.pl, na wiecej niemam czasu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zeniu Opublikowano 17 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2005 jest mozliwe zebym przez system nie mogl wejsc na te strone ? tylko na te nie moge wejs na inne moge :| nie wime czemu :/ przez Opere FF i IE nie wchodzi ;/ ma ktos jakis pomysl ? proxy nie pomaga ;/ inni z sieci moga wejsc spokojnie bez problemow ino ja nie moge ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 17 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2005 Co się stanie jak się wleci komuś z sojuszu z poleceniem napadaj? :D BTW - da się ustawić, żeby podczas napadu zbierał tlyko kryształy, a nie po równo wszystkiego? Dałem tam max. dla każego materiału, to debil z mojej planety zabrał... No i poleciałem do sąsiada z jakiegoś lamerskiego klanu 6 osobowego, ale jak się wkurzą, to jakby co zwiększam obronę... Na unii 3 na pewno się nie zarejestruje - ledwo mam czas na jedną planete. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donio Opublikowano 17 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2005 No wkońcu chodzi. Przez proxy się udało (80.146.167.98 port 8080) Mam lekkie zaległości także zabieram się do działania. A potem attack!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 17 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2005 Ja w swojej galaktyce mam tylko jednego goscia, ktorego moge atakowac :( Reszta na zielono... Normalnie chyba im wysle surowce, zeby bylo kogo napadac :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yahve Opublikowano 17 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2005 Ide sie powiesic, nie dziala, z proxy i bez, po prostu kanal. Kwiatki jakies ladne mi kupcie na pogrzeb. Pa pa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zeniu Opublikowano 17 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2005 mi tez nie dziala :evil; i z proxy i bez proxy najlepsze jest to ze jak chce zpingowac te strone to sie da a wejsc nie moge :evil: juz mnie krew zalewa :evil: najlepsze jest to ze wszyscy z mojej sieci mogą wejsc :evil: co jest kur.. :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yahve Opublikowano 17 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2005 (edytowane) Stad: Nowe proxy dzialajace: 193.194.70.123 port : 6588 Edit: i juz nie dziala... Grrrrrrrrr edit2 199.203.54.66 port 80 <---- chwilowo dziala Edytowane 17 Marca 2005 przez yahve Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 17 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2005 Ha, fajne są sondy szpiegowskie - ale już temat o tym jest na ogame forum - sonda nie dość, że nie wraca (trzeba zawracać ręcznie), to jeszcze nie wysyła raportów - no, ale może się doczekam... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phobosq Opublikowano 17 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2005 (edytowane) costi: pomylilem sie :) 3:387:5.... z uczelni zalogowalem sie bez niczego a z akademika za cholere nie moge.... na .org nie pamietam wspolrzednych ale juz maly rozwoj jest :) Varrol: fatalnie jest to przetlumaczone na polski, nie ma co.... ja przywiozlem z wycieczki do goscia tylko 46 metalu bo polecialem LF-em :) wieczorem buduje transportowiec i zobaczymy ile zwioze :) Edyta mowi ze na .org zamieszkuje pod adresem 1:320:11 :) Edytowane 17 Marca 2005 przez odbytorq Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johnyboy Opublikowano 17 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2005 (edytowane) ja tez juz jakies kilkuosobowe sojusze mecze;] hehe edit: ktos chce pohandlowac? mam troche deuteru;) Edytowane 17 Marca 2005 przez johnyboy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 17 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2005 A tak BTW - jak będę miał tego transportowca, to robić fleetsave dziś w nocy? 1332466[/snapback] No ludzie soe bada rzucac na twojego transportowca :D Ja zaczolem na .org wysylac flote na noc od mementu jak mailem 10 battle shipow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwistak Opublikowano 17 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2005 (edytowane) Nosz w koncu dziala ustawilem sobie proxy i dziala 8k metalu i 5k krysztalu przez nie obecnosc sie zrobilo. Jakie sa krytera przyjecia do sojuszu tweak? Edytowane 17 Marca 2005 przez szwistak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S!nY Opublikowano 17 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2005 znowu są opuźnienia musze czekać 1h na dojsćie raportu z bitwy :( ale chyba jest dobrze bo coś tam wraca do mnie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 17 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2005 Gazz - jak te raporty szpiegowskie wracają - trzeba długo czekać? Bo z bitwy (jeśli to można bitwą nazwać) dostałem dość szybko? Aha - jak wysyłam sondę to pisze, że np. 1 min w jedną stronę - potem po 2 min sonda niby wraca, ale tak naprawde jej nie ma - daję zawróć i wraca po 7min (mimo, że powinna lecieć 1 min)!!... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaz Opublikowano 17 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2005 Raporty dochodza praktycznie natychmiast po doleceniu sondy do celu. Nie musisz zawracac sond, musisz czekac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Opublikowano 17 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2005 (edytowane) Gazz - jak te raporty szpiegowskie wracają - trzeba długo czekać? Bo z bitwy (jeśli to można bitwą nazwać) dostałem dość szybko? Aha - jak wysyłam sondę to pisze, że np. 1 min w jedną stronę - potem po 2 min sonda niby wraca, ale tak naprawde jej nie ma - daję zawróć i wraca po 7min (mimo, że powinna lecieć 1 min)!!... 1333482[/snapback] Varrol fakt u mnie też tak sie dzieje i jest to troche denerwójące. Trzeba po prsotu czekać :? A co do łupienia sąsiadów to u mnie w układzie znalazłem sobie spoko miejsce do łupienia. Teraz tylko trzeba będzie rozbudować troszke obrone żeby zabezpieczyć sie. A co do transportowców to chyba nie da sie ustawić ile mają przywieść surowcóa. Po prostu przywożą po równo. :wink: Edytowane 17 Marca 2005 przez Junior Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johnyboy Opublikowano 17 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2005 (edytowane) Agresor wygral bitwe! Przejal 4322 metalu, 4322 krysztalu i 1754 deuteru Agresor wygral bitwe! Przejal 2662 metalu, 1850 krysztalu i 872 deuteru hyhyhy Edytowane 17 Marca 2005 przez johnyboy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonzi Opublikowano 17 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2005 Agresor wygral bitwe! Przejal 1683 metalu, 1683 krysztalu i 1683 deuteru to tak na dobry (mój) początek... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Opublikowano 17 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2005 Agresor wygral bitwe! Przejal 3366 metalu, 3366 krysztalu i 3366 deuteru :D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 17 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2005 (edytowane) Kurde szybcy jestescie. Agresor wygral bitwe! Przejal 1674 metalu, 1263 krysztalu i 1698 deuteru Agresor stracil lacznie 0 jednostek. Obronca stracil lacznie 8000 jednostek. Na tych wspolrzednych leza teraz 0 metalu i 1200 krysztalu. Bo mialem tylko jeden transportoweic :/ Ale do rzeczy, co innego miałem pisać. Jak robimy z paktowaniem z innymi sojuszami? Bo można by pogadać z kilkoma mocnymi, żeby się na nas jakoś nie rzucili (i my na nich :P ). Widziałem gdzieś na stronie jednego sojuszu listę "przyjacioł". Możnaby coś takiego zrobić, żeby kazdy widział kogo lać, a kogo nie. Edited... Buahahaha Kontakt z napadajaca flota zostal zerwany. (Oznaczy to, ze zostala zestrzelona w 1-szej rundzie) Najpierw wyslal swoja flote, potem mnie zeskanowal, potem odbyla sie bitwa, potem zniknal z radaru :P zycie jest piekne :D :lol: Jak sie ktos nudzi, to mozecie goscia podreczyc ;) ode mnie jest daleko ;) Raport szpiegowski: Surowce na Krypton [2:101:11] o 03-17 20:24:18 Metal: 1731 Krysztal: 3707 Deuter: 5355 Energia: 1072 //floty nie podalo, bo 1. leciala na mnie, 2. zostala przeze mnie zniszczona (przynajmniej 1. fala ;) ...o innych nie wiem ) Edytowane 17 Marca 2005 przez MareCeK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sliqe Opublikowano 17 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2005 (edytowane) Tyle gram i jeszcze szpiegow nawet nie mam . Ale waleczny ejstem ; > edit : i czy powie mi ktoś co oznacza T kolo kolesia planety ? Wiem ze bylo ale nie bede szukal po calym topicu jednej literki ;D Edytowane 17 Marca 2005 przez sliQe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 17 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2005 ...nie sorry... za malo widocznie gram (szlag by trafil tlumaczenie). rozwalil mi sonde (chyba). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S!nY Opublikowano 17 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2005 ja niestety w ostatniej bitwie straciłem 3 LM i 4 LT :( [`] [`] [`] [`] JUZ juz niemam kogo w poblirzu atakować :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 17 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2005 Slique: T znaczy mniej więcej tyle że latają niezebrane szczątki po bitwie i można tam podjechać recyklerem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...