yahve Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Zainwestuj w Gaussy, od kiedy zbudowalem pare, mniej sie mna interesuja sasiedzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buu Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Narazie jeszcze nie moge. Zostalo jeszcze mi troche do odkrycia zanim bede mogl wybudowac to dzialo :[ , predzej wybuduje dzialo jonowe niz Gaussa ;D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Jestem teraz troszke zajety wiec na UNI8 sojusz kuleje. Kto chce przejac obowiazki szefa sojuszu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2005 a tam zaraz kryzys wlasnie buduje 10wojennego;]] 1388445[/snapback] Pewnie, zaden kryzys - rozbudowywuje planetki - jeszcze mi dwie zostały do dopakowania i dochody z metalu też się poprawią - no i wojenne czas zacząć - bo do bombowców jeszcze kawałek, ale... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yahve Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2005 (edytowane) Narazie jeszcze nie moge. Zostalo jeszcze mi troche do odkrycia zanim bede mogl wybudowac to dzialo :[ , predzej wybuduje dzialo jonowe niz Gaussa ;D 1388723[/snapback] Wiesz, ja jeszcze nie wynalazlem jonowych, a Gaussy mam od kilku dni ;). Edit: wlasnie uruchomilem badania nad napedem nadprzestrzennym na poziomie 3... Zajmie to 15 godzin :blink: Edytowane 14 Kwietnia 2005 przez yahve Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jang Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2005 mam pytanie małe,jak sie wyloguje to czas budowy bedzie szedł dalej ??czy tez musze miec caly czas wlaczona stronke ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2005 mam pytanie małe,jak sie wyloguje to czas budowy bedzie szedł dalej ??czy tez musze miec caly czas wlaczona stronke ? 1389552[/snapback] będzie szedł dalej, tak samo jak atak flot, itp ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stabak Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Nie nie musisz miec wlaczanej stronki.Gra jest realtime. Tak trudno sie tego domyslic ? :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yahve Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Niezly numer - koles, z ktorego zrobilem sobie farme ostatnio, wkurzyl sie za ciagle skany i najazdy i wyslal mi wiadomosc, pelna k... i h... Zablokowalem go za zniewage i teraz nic nie bedzie mogl zrobic, gdy do reszy zniszcze jego flote i obrone. I sam sobie zgotowal ten los :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buu Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2005 lol sam chcial. Swoja droga ten koles ktory wczesniej byl pewny ze mnie rozwali przyslal mi wczesniej wiadomosc ze jak ja nie chce isc do niego to on przyjdzie do mnie...i co... I juz nie przychodzi :]]]]]] Obrazil sie czy co? przeciez przywitalem go goraco ;DDDD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johnyboy Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2005 (edytowane) w ogole lista banow to najlepsze cele do ataku;] tylko wysylac recyklery i wpadac z ciezkim sprzetem;) Edytowane 15 Kwietnia 2005 przez johnyboy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyganos king Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2005 a gdzie ta lista bo coś nie widze :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darks Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Co to znaczy : Z powodu Noobschutz nie można nalecieć tej planety ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sliqe Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Koles jest za słaby dla ciebie , dlatego nie mozesz go atakować :> poczytaj na forum ogame.pl dokladnie opisane bedzie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyganos king Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2005 ale miałem fajną akcje zaatakował mnie koleś Agresor Rastaman (3:xxx:xx) Bron: 30% Tarcza: 30% Oslona: 30% Typ M.transp.M.mysliw.D.mysliw. 2 21 3 zobaczyłem co na mnie leci i mu pisze: stary zawróć surowców mam dosyć nie potrzebuje twojego złomu :) on nic leci dalej więc podleciałem moją flotką na atakowaną planete i czekam Obronca cyganos (3:xxx:xx) Bron: 40% Tarcza: 40% Oslona: 40% Typ M.mysliw.D.mysliw.Krazownik 14 24 16 tratatatata walka się odbyła a ja straciłem 1 myśliwca i zyskałem trochę złomu Agresor Rastaman (3:xxx:xx) Zniszcz Obronca cyganos (3:xxx:xx) Typ M.mysliw.D.mysliw.Krazownik Il.13 24 16 Agresor stracil lacznie 122000 jednostek. Obronca stracil lacznie 4000 jednostek. Na tych wspolrzednych leza teraz 26400 metalu i 11400 krysztalu. :) oby więcej takich ludzi na ogame;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2005 (edytowane) znalazłem sobie farme gdzie jest: Metal: 381621 Krysztal: 302559 Deuter: 149946 Energia: 1253 :D :D :D :D :D Edytowane 18 Kwietnia 2005 przez grzesiu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyganos king Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2005 wow ja tez che taką Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janekwisniewskipadl Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Na universe 1 jest tylko jedna osoba z tweak :/ oczywiscie jestem crash_zero Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buu Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2005 (edytowane) zobacz sojuz :wink: jest tweak.pl i ja do niego naleze powiem wiecej jestem zalozycielem B) A wiec jest naj 2 na Uni1 cyganos king ladnie, mozna powiedziec ze na takiej samej zasadzie jak ja poprzednio :wink: PS: gostek ktorego wczesniej zaatakowalem chyba zbiera flote ma juz 45 ciezkich mysliwcow i 8 krazownikow <_< Ciekawe czy chce zaatakowac mnie :lol: Mam juz 40wyrzutni rakiet , 40 lekkich laserow, 18 ciezkich laserow i mala oslone B) Moze probowac :lol: Edytowane 18 Kwietnia 2005 przez Buu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyganos king Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2005 przynajmniej trochę złomu będziesz miał :) z takiej floty to nieźle można się obłowić a obrona przecież i tak się w 70 % odbuduje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2005 przynajmniej trochę złomu będziesz miał :) z takiej floty to nieźle można się obłowić a obrona przecież i tak się w 70 % odbuduje 1397162[/snapback] male doprecyzowanie: obrona nie odbudowuje sie w 70%, tylko kazda instalacja obronna ma 70% szans na odbudowe. Czyli w skrajnych przypadkach moze sie odbudowac wszystko albo nie odbudowac nic... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyganos king Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2005 no generalnie o to mi chodziło :) w każdym razie trudno całkowicie rozwalić komuś obronę nawet trzy fale nie zniszczą wszystkiego ale z drugiej strony to dobrze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buu Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2005 (edytowane) heh ja podpuszczam gostka aby mnie zaatakowal :] chce sprawdzic swoja obrone ;D 40 wyrzutni ; 40 l.laserow, 25 ciezkich i mala oslona :D. Wysle na gostka jeden maly mysliwiec moze to przewazy :D EDIT: e tam musialbym czekac 1,3h, nie chce mi sie Edytowane 19 Kwietnia 2005 przez Buu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2005 (edytowane) Buuu a jesteś pewien że gość nie ma czegoś mocniejszego i to on ciebie podpuszcza? Np. ja trzymam przy planecie tylko kilka statków, a reszta ciągle jest w fleetsave. Trzeba mieć cholerne szczęście, żeby zobaczyć wszystkie moje statki (bo zawsze część floty jest w ruchu, a nikt jeszcze nie ma księżyca i sensorów żeby zobaczyć co sobie lata między moimi planetkami ). ...........Edit........... Kto chce się rejestrować na uni5- jest możliwość ;) Edytowane 19 Kwietnia 2005 przez MareCeK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Songoku Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Co jest cholera czemu na uni 8 w sojuszu tweaka jest 2 ludzi ( ja i Zolar) i do tego jakiś Bobek4u rozjebał mi całą flote 20 LM 12CM 4transportery 3sondy i troche obrony :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyganos king Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2005 mało ludzi gra, na uni 6 tylko 4 osoby w sojuszu w tym 2 z tweaka :-| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumun_666 Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2005 No, a gra ktos na 9 ?? Bo ja tam pocinam, a widzialem zdaje sie konto MeHowa ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sliqe Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2005 rumun człowieku ; > pewno że gram :D RoD wyslij do sojuszu podanko i powiedz ze na moją prośbe :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janekwisniewskipadl Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Ludzie jancie sie na uni 1 poki mozna !! Tam jest najlepiej :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buu Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Buuu a jesteś pewien że gość nie ma czegoś mocniejszego i to on ciebie podpuszcza? Np. ja trzymam przy planecie tylko kilka statków, a reszta ciągle jest w fleetsave. Trzeba mieć cholerne szczęście, żeby zobaczyć wszystkie moje statki (bo zawsze część floty jest w ruchu, a nikt jeszcze nie ma księżyca i sensorów żeby zobaczyć co sobie lata między moimi planetkami ). ...........Edit........... Kto chce się rejestrować na uni5- jest możliwość ;) 1398185[/snapback] moze i ma reszte floty w "locie" :wink: ale moje dziala jonowe sa juz w budowie B) , teraz tylko gusa trzeba "stworzyc" :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...