cyrano666 Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2005 ja ostatnio tez odpuscilem sobie farmy latam jak powalony po galaktyce z reckami i zbieram odpadki a zostawiaja tego troche :D obrone wybudowalem wczesniej i narazie nikt mnie nie rusza :D czas sie zbroic ostro i jakas wieksza bitwe przeprowadzic .... na uni6 jestem ja i CYGANOS... zaduzo to nas nie jest... <_< :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buu Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Sorry ze pisze post pod postem ale wnerwilem sie ze hej :angry: :angry: :angry: ( post wyzej usune jeszcze dzisiaj ) Czy za wulgarne zachowywanie sie i hamstwo mozna zbanowac na ogamie?? Bo jeden koles jedzie do mnie ciagle ty ku*** je** Mozna goscia zbanowac?? NIe bardz oorietuje sie co jest gdzie na forum ogama :-| ale koles mnie wnerwia :angry: :angry: i ciagle mowi ze mnie pojedzie tylko jakos nie wysyla floty <_< Co jest dziwne gadalem z gostkiem ktory jest silnieszy odemnie ( o wiele ) i powiedzial mni ze tylko ja i 3 jeszcze gosci z najblizszego otoczenia moze zaatakowac. Co jest zabawne koles ktory mi ciagle bluzga jest u niego na zielono a ja na bialo. Z tego wynika ze jest on slabszym graczem odemnie.......... a tak sie pulta...... Mam jeszcze jedno pytank. Czy mozna sprawdzic ile planet posiada dany gracz?? a jak da to w jaki sposob? Dzieki za cala pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
volteq Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Jezeli dostajesz wiadomosc z bluzgami, jest to wyswietlone na CZERWONO pod wiadomoscia, i zaraz obok napis: "czy zbanowac na 24h" ? zaznaczas obok ze tak i koles jest wylaczony. Na dluzszego bana to musisz pisac do adminow. Z czego co wiem nie da sie od razu zobaczyc ile planet posiada gracz i na jakiech wspolrzednych... pozostaje ganianie po calej galaktyce :) pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeti Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2005 sa bany za bluzgi :) zglos to do operatora wraz z trescia wiadomosci i juz :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buu Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2005 (edytowane) no tak ale koloes uzywa @ w slowach a wiec "slowniczek" tego nie wychwytuje :/ EDIT: sa bany za bluzgi zglos to do operatora wraz z trescia wiadomosci i juz :] Do jakiego operatora ( za bardzo nie kapuje ) do modera na forum ogama ?? czy jakos w grze? Edytowane 25 Kwietnia 2005 przez Buu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
volteq Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2005 (edytowane) http://213.239.217.143/phpBB2_pl/viewtopic.php?t=810 na samym dole :) i wszystko jasne Edytowane 25 Kwietnia 2005 przez volteq Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buu Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2005 wyslalem maila do GO na moim Uni, Dzieki za pomoc , zobaczymy w jaki spob rozwinie sie sytuacja <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2005 zobaczcie na stronke ogame, jest nowa :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyganos king Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2005 o fcipe ale mnie gość dziś pojechał 35 SW przeciwko mojej całej flocie 36 krązowników i 35 ciężkich myśliwców zniszczył mi wszystko a ja tylko 2 SW kurna kończe z ogame nie chce mi się od nowa rozbudowywać, jak ktoś chętny oddam konto 1600 pkt + 3 kolonie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buu Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2005 o fcipe ale mnie gość dziś pojechał 35 SW przeciwko mojej całej flocie 36 krązowników i 35 ciężkich myśliwców zniszczył mi wszystko a ja tylko 2 SW kurna kończe z ogame nie chce mi się od nowa rozbudowywać, jak ktoś chętny oddam konto 1600 pkt + 3 kolonie 1411556[/snapback] moze przeniesiesz sie na Uni1 :wink: mam akurat jedno "zbedne" konto B) Swoja droga 35 SW :? ladnie.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2005 moze przeniesiesz sie na Uni1 :wink: mam akurat jedno "zbedne" konto B) Swoja droga 35 SW :? ladnie.... 1411562[/snapback] pewnego pieknego dnia, gdy mialem 2000pkt budze sie rano i patrze w raporty i..... 35 statkow wojennych koles wysłał na moje 26 krazownikow i 11 mysliwcow, wszystko rozwalone, brak obrony....(uni5) teraz troche sie rozbudowuje, cale szczescie ze wieczorem zaznaczylem naped nadprzestrzenny lvl 4 zeby miec statki wojenne ktore juz moge produkowac... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyganos king Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2005 SW są naprawdę zabójcze nie myślałem że aż tak gdybym wiedział dawno bym w nie zainwestował, na razie jednak straciłem serce do gry i nie chce mi się grać. :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buu Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2005 nikt nie che na Uni1 :/ myslalem ze stworzy sie sojusz tweak-a na wszystkich Uni :[ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johnyboy Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2005 po co.jest juz dobry sojusz na uni 5;) zakladaj konto i zacznij grac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buu Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Jak ktos wysle na mnie flote to musi mi sie pojwic wiadomosc w oknie podgladu ze jakas flota na mnie idzie tak? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johnyboy Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2005 no raczej... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buu Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2005 :D tak wolalem sie upewnic :] A odnosnie tego gostka co mnie obrazal to wlasnie pojechalem jego planete :D wyslalem 16 m.mysliwcow i 14 d.mysliwocow , na jego mizerna obrone 10 wyrzutni ; 9 lekkich laserow , 2 ciezkie i mala oslone :D Oczywisie gostego wysylal mi wiadomosci ze mnie "pojedzie" i ze niby jego koles z soluszy wyslal na mnie 87 statkow :D m.mysliwce ; d.mysliwce ; krazowiki ; bombowce ; i rakieta miedzyplanetarna. No i wlasnie dlatego sie pytam bo jak ostatnio mnie ktos atakowal to wyswietlil mi sie komunikat co mnie atakuje i za ile bedzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johnyboy Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2005 (edytowane) a ja wlasnie stracilem wojennego w ataku.koles mi pisze ze mu zmontowalem 8% szanse na ksiezyc;]]] hehe nie przejmuj sie ja juz slyszalem grozby z niszczycielami w roli glownej a koles ledwo krazki mial;] Edytowane 26 Kwietnia 2005 przez johnyboy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buu Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Ja sie nie przejmuje tylko wnerwia mnie jak gostek do mnie pisze per : wy*** ku*** je** <_< Przejmowac sie nim nie mam co, bo jak gostek ktory jest o wiele silniejszy od niego ( i dla nieglo gostek ktory mi grozi swieci sie na zielono a ja dla niego na bialo - o czyms to swiadczy ) napisal mi ze ne ma po co ladowac sie na moje dziala B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2005 A ja miałem właśnie wczoraj wieczorem pierwszy trzyfalowy najazd :) Za pierwszym razem gość mi zabrał 2 metalu i 1 kryształu (przygotowałem się :) ) Za drugim razem zabrał trochę mniej surowców niż kosztował go krążownik który rozcięły moje gaussy :> Za trzecim razem zebrał tyle, że razem wystarczyło mu na nowy krążownik. A oto czym podleciał... (UNI 5) Agresor dysydent (3:428:9)Broń: 80% Tarcza: 70% Osłona: 70%Typ Krazownik St.wojen.Il. 35 69Uzbrojenie: 720 1800Tarcza 85 340Osłona 4590 10200 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jang Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2005 i wlasnie dlatego ustawiam flte na noc zeby sobie leciała na 2 moja planete z jakies 9 godzin razem z surowcami,lub poprostu je wykorzystuje żeby nie korcić ich do zaatakowania... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2005 A czy ja mówię że mi zniszczył flotę? Tylko kilka fajterów które zostawiłem do zestrzeliwania sond :> Cała flota jest (a przynajmniej stara się ) być ciągle w drodze :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonzi Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2005 A mnie koleś regularnie jedzie SW. miałem już 20 gaussów i sporo słabszych działek(całą flotę straciłem wcześniej), aż w końcu przyleciało pare razy 80-90 SW albo 2x50SW i po działkach, po powłokach... także floty nie mam, obrony nie mam, tylko zbieram surowce:) na szczęście jestem czujny i fajnie to wygląda jak wpada koleś setką SW i zgarnia 20 metalu 15 kryształów i 10 deuteru :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2005 No nieźle muszą być wqr... Jak koleś mi zabrał pierwszą falą te 3 jednostki to mu wysłałem wiadomość mniej więcej taką: "przepraszam, że ci się za paliwo nie zwróciło... tak bywa, nie przejmuj się" :lol: po drugiej fali: "chyba się nie znasz na ekonomii... zebrałeś mniej niż straciłeś. Dalej jesteś na minusie (paliwa nie liczę)". Po trzeciej fali nie chciało mi się pisać jak niezmiernie mi żal tych 7000 metalu który produkowałem 3 godziny, i deuteru z którym i tak nie ma co robić... Nie wiem czy tacy co mają dużą flotę są uosobieniem jakiegoś dresa, czy co? Ubawiłem się setnie patrząc jak zbiera mi resztki surowców, których nie zabezpieczyłem, bo jak każdy normalny człek chciałem się wyspać przed kolokwium :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buu Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2005 (edytowane) Heh, Go do ktorego napisalem w sprawie wulgarnego zachowania jednego z graczy skierowanego w moim kierunku odpisal mi ze gostek bedzie mial bana. Uprzedzilem tego gostka o tym, ale on oczywisie znowu mi bluzga........ No to sie wnerwilem i opisalem mu dokladnie jak to bedzie, ze wiadomosc pochodzi od Go z Uni1 nie odemnie i dlaczego tak zrobilem. Gostek sie troche przejol i pisze ze nie umiem rywalizowac, i zebym wyslal maila do Go aby go nie banowal, abym nie konczyl jego przygody z ogamem :lol: :lol: Oczywiscie ton juz inny nie kozakuje ze mnie rozwali, za kazdym razem jak wysylalem do niego flote to odpisywal zebym sie wycofal bo mnie rozwali, ze wysyla flote, ale jakos nigdy do tego nie doszlo ( przychodzi mi takie porownanie do ... starego psa, ktory duzo szczeka a malo robi :wink: ) Heh jak ludzie sie potrafia zmienic w przeciagu 2 minut :lol: Ciekawe na ile go zbanuja, bede mial pierwsza farme :wink: :rolleyes: Edytowane 27 Kwietnia 2005 przez Buu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeti Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2005 wydaje mi sie ze ban dziala tak jak urlop - surowce nie rosna... choc moge sie mylic - poprawcie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jang Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2005 prawie tak samo, tylkko ze przy banie mozesz zaatakowac, a przy urlopie juz nie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Z banem to jest tak że wszystko zależy od tego, czy GO będze miał dobry humor, czy nie. Bo może zrobić ban+ urlop (nie atakujesz), albo sam ban :) (najazdy ach najazdy... koleś nie ma najczęściej do czego wracać :D ) Poczytajcie sobie trochę forum ogame, to wszystkiego się dowiecie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donio Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2005 (edytowane) Ja już normalnie nie wiem jak grać. Co wybuduje flote jakąś to atak. I zawsze gdy mnie nie ma przy kompie. Sami zobaczcie: Agresor Jedyny (3:479:12) Broń: 80% Tarcza: 80% Osłona: 80% Typ Krazownik St.wojen. Il. 3 80 Uzbrojenie: 720 1800 Tarcza 90 360 Osłona 4860 10800 Agresor wygrał bitwę! Przejął 12965 metalu, 19332 kryształu i 34554 deuteru Agresor stracił łącznie 0 jednostek. Obrońca stracił łącznie 1189000 jednostek. Na tych współrzędnych leża teraz 107100 metalu i 57900 kryształu. a ja ledwo co zrobiłem 6 okrętów wojennych. To zaraz po tym atak na mnie. I jak zwykle zanim chciałem recyklerem podlecieć to jush nic nie było. Można wysłać recyklera do TP za nim tam coś będzie leżeć? Edytowane 27 Kwietnia 2005 przez donio Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johnyboy Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2005 jasne ze mozna przeciez kazdy tak robi.nie naucza sie robic fleetsave puki nie dostana po [gluteus maximus] yhhh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...