Mikelos Opublikowano 30 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2005 zapraszam do phantom league [PL] .... 39 osob bardzo szybko sie rozwija ... 1472100[/snapback] chwilowo naleze do WA (wojownicy apocalipsy) ale to zbyt liczny sojusz i przez to straszne niezorganizowany... widze ze rowniez prowadzicie wojne z KC i MG power... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:::PaStA:::. Opublikowano 30 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2005 Chętnie oddam Metal Kryształ Deuter 62.565 35.616 38.943 Jestem na UNI 10 planeta Ziemia jako Kondi ;) na gg chetni :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m1xer Opublikowano 14 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2005 Trzeba sie przypomniec :] Uni 5 sojusz Tweak.pl jak ktos chetny to zapraszamy :) Poza tym jesli ktos z uzytkownikow uni5 jest w innym sojuszu to mozna by bylo jakis pakcik zawrzec :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donio Opublikowano 14 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2005 Trzeba sie przypomniec :] Uni 5 sojusz Tweak.pl jak ktos chetny to zapraszamy :) Poza tym jesli ktos z uzytkownikow uni5 jest w innym sojuszu to mozna by bylo jakis pakcik zawrzec :P 1496517[/snapback] A ile osób w sojuszu jest? Sojusz się rozwija czy dalej stoi w miejscu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johnyboy Opublikowano 14 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2005 no wlasnie stal w miejscu i zmienilem na LSD tak jak cala czolowka tweak.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m1xer Opublikowano 14 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2005 A ile osób w sojuszu jest? Sojusz się rozwija czy dalej stoi w miejscu? 1496839[/snapback] obecnie 14 no wlasnie stal w miejscu i zmienilem na LSD tak jak cala czolowka tweak.pl 1496870[/snapback] moze i stal,(imo normalnie sie rozwijal), ale teraz jest dosc ruchliwie, a nawet tlocznie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziura Opublikowano 14 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2005 (edytowane) sam bym zmienil na lsd ale 65k punktow to troche za duzo jak na moje mozliwosci, wiec powoli przymierzam sie do wstapienia w szeregi aiu. zapomnialbym - jesli ktos z was ma niedaleko do pana Odi_ql [4:280:6] z sojuszu prest.pl to zlikwidujcie mu troche floty bo podskakuje do calego tweaka. facet jest na 385 miejscu w statach z iloscia 46590 pkt. Edytowane 14 Czerwca 2005 przez dziura Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donio Opublikowano 14 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2005 Ja się przeniosłem do EB. Bardzo zadowolony z tego sojuszu nie jestem no ale nic ciekawego narazie na uwadze niemam. Wogóle mam mało pkt. bo cały czas panowie z [P.F.D] mi urągają. A szczególnie Conni bo bigos zniknoł na szczęście. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumun_666 Opublikowano 15 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2005 Gra ktoś na UNI 22 ;) Jeśli tak sojusz ToxIc zaprasza. 8 miejsce jak narazie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johnyboy Opublikowano 15 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2005 (edytowane) dajcie mi na priv dokladny skan pana odi "moze i stal,(imo normalnie sie rozwijal), ale teraz jest dosc ruchliwie, a nawet tlocznie" taa 14osob srednia 10k na osobe:P" Edytowane 15 Czerwca 2005 przez johnyboy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikelos Opublikowano 18 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2005 powie mi ktos jak rozwiazac taki o to problem?: chce sobie przejsc na urlop na jakis czas (musze w koncu napisac ta miagsterke i sie obronic a ogem pochlamia mi za durzo czasu), wszystkie floty sa w domu, nic nie rozbudowuje, nic nie badam a wyskakuje mi komunikat ze aby przejc na urlop to nie moge wykonywac zabynych z w/w czynnosci... przeciez qr....wa nie wykonuje :mur: :mur: :mur: :mur: cos mnie trafia bo musze przerwac na jakis czas gre a szkoda mi konta bo troche juz rozbudowane.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 18 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2005 napisze mi ktos kiedy mozna sie spodziewac ze otwoza nowy uni ? :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m1xer Opublikowano 18 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2005 powie mi ktos jak rozwiazac taki o to problem?: chce sobie przejsc na urlop na jakis czas (musze w koncu napisac ta miagsterke i sie obronic a ogem pochlamia mi za durzo czasu), wszystkie floty sa w domu, nic nie rozbudowuje, nic nie badam a wyskakuje mi komunikat ze aby przejc na urlop to nie moge wykonywac zabynych z w/w czynnosci... przeciez qr....wa nie wykonuje :mur: :mur: :mur: :mur: cos mnie trafia bo musze przerwac na jakis czas gre a szkoda mi konta bo troche juz rozbudowane.... 1502518[/snapback] Zobacz tu klik Zawsze mozesz napisac do GO ktory na zyczenie da Ci urlop :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emre Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Gra ktoś w ogame na uni27 ??? Zapraszam do sojuszu Gwiezdna Mafia (tag G_M). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darks Opublikowano 18 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2005 Heh wykopałem stary topic ale jeszcze jary... Mam takie pytanie... gra ktoś moze na Uni 23 bo jest interes do zrobienia ;] GG : 7258954 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PgX Opublikowano 25 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2005 Ja gram na uni 23, narazie mam tylko 1200pkt xD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micitek Opublikowano 25 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2005 Może ktoś jest chętny do stworzenia tweakowego sojuszu na uni4? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 25 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2005 Ja pykam na 27. Rozwalili mi juz 2x floty (10%, 5% na moona). Bylem w top600, spadlem do top 1300, i znow pne sie w gore ;P Nasz sojusz jest na 13 miejscu ;) Zapraszam, znajomym zawsze pomagam na poczatku :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johnyboy Opublikowano 25 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2005 no to na u5 reprezentanci naszego forum maja sporo lepsze wyniki;) top garczy: 82 dziura LSD 271767 112 Lord Johny LSD 235746 http://80.237.205.53/phpBB2_pl/viewtopic.php?t=105851 http://80.237.205.53/phpBB2_pl/viewtopic.php?t=109510 a troche sie napne:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 27 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2005 Jest ktos na Uni28? Szukam sojuszu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 30 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2005 Sorry za podwojnego posta, ale: Ruszylo Uni30 - gra tam ktos? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 30 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2005 ja sie zarejestrowalem wlasnie :P ale dobiero bede zaczynal... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 30 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2005 Cale Uni jedzie od zera :) Ja jestem w sojuszu D.A.L Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 30 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2005 D.A.L na 27 wymiata... Ciekawe czy utrzymacie ich poziom ;P Ja sie zarejestruje, ale za pare dni, tygodni, gdy niektorzy odejda i bedzie co farmic :P I az kumple sie rozwina, by mi pomoc przy rozbudowie, bo samemu to na poczatku ciezko... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zuy_zgred Opublikowano 30 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2005 ja sie zarejestrowałem godzine temu :) nie podam nicka żeby nie było że was farmie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demon92 Opublikowano 30 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2005 Czy ktoś jest na Uni25 i w jakim sojuszu bo ja już chwile gram. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspider Opublikowano 30 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2005 Dopiero zaczynam, ale juz mi się podoba! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buu Opublikowano 1 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2005 no to na u5 reprezentanci naszego forum maja sporo lepsze wyniki;) top garczy: 82 dziura LSD 271767 112 Lord Johny LSD 235746 1668013[/snapback] Inni tez graja ;) ale zajmuja miesca troche nizej ;) 156 CNeo T.S.T 221586 519 Buu T.S.T 110001 625 MaRoo T.S.T 95087 763 Camel T.S.T 81123 949 Dante T.S.T 65647 1267 TOMCAT T.S.T 46067 Ps: gracze wymieniemi wyzej graja takze na Uni 29, sojusz Fera a ja osobiscie jeszcze na uni 1 sojusz WK . pozdro dla wszystkich "nowych" ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emre Opublikowano 1 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2005 Ja zarejestrowałem się na uni30 - może zrobimy jakiś tweakowy sojusz jeżeli tak dużo osób gra na nowym uni??? xpektor: A co grasz na uni 27 w DAL :-D Ja tam wolę sojusz autorski. Jeżeli ktoś gra na uniwersum 27 to zapraszam do sojuszu FUZJA C !!! To mój sojusz - jest 22 w ogólnych statystykach i ciągle rośnie w siłę!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 1 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2005 Gram w Federati... a DAL chyba 1st w ilosci punktow, dlatego pytam ;) Na 30 wbije za niedlugo jak pisalem. Trzeba znalesc ludzi ktorym sie nie ebdzie podobalo... Paru kumpli juz tam gra, wiec udepcza ziemie pod me stopy <lol> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...