Skocz do zawartości
madmax57

Www.ogame.pl - [sgo] Super Gierka Online

Rekomendowane odpowiedzi

Hre hre... milutko ;)

U nas na 27, jezeli komus zniszczylbys moona, chyba by Cie osobiscie w domu odwiedzil i zabil :P

Mamy lidera, ktorego jedynie mogloby zabic laczenie flot, a na to sie nie zapowiada.

Ze wzgledu na brak ladzenia, nie zaczne grac na uni5. Jedynie 1 i 32 wchodza w rachube...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

32 uni wychodzi już dziś :D o 12;00, więc proponuje przynajmniej na początku trzymać się razem. Tag sojuszu powiedzmy DLD i w podaniach dopisywać : ps: tweak.pl czy coś w tym rodzaju

pozdrawiam

Edytowane przez mkszakal

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam wszystkich!!!

od niedawna gram w ogame na uni32, wraz z grupa znajomych zalozylismy se sojusz,

wszystko jest oki tylko nie wiem jak w zewnetrznym tekscie sojuszu zmienic kolor wstawic jakis obrazek wysrotkowac tekst itd.

jak prubowalem ze znacznikami htmla to eychodza jakies [ciach!]ly.

pomozcie!!!!!!!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

....digger...

z ciekawosci wszedlem do gry ... ciekawa sprawa-pykam sobie troszke w pracy ...Universum 10

to wszystko sie tak troszke powoli dzieje...na razie buduje i wydobywam.

swoją droga temat powinnien byc chyba w forum o GRACH...

Edytowane przez Yearman

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ludziki, nie grajcie w ogame --> za bardzo wciąga :). Wciąga to nic, ale jak uzależnia.

Moim zdaniem bez sensu jest gra, gdzie wszystko toczy się cały czas, nawet, jak śpisz, randkujesz i siedzisz w wc.

Człowiek zaczyna uzależniać wszystkie swoje czynności od ogame.

To chyba nie o to chodzi. Gra powinna być miłym przerwynikiem życia, a nie życie realne przerywnikiem gry.

Jeśli nie grałeś, zastanów się 2 razy. A jesli grasz, żal mi Ciebie :? .

Już lepiej jest na Wojownicy Imro. Gra do niczego nie zobowiązuje. Grasz raz na dzień po godzince i ok.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W tej gierce powinno być można zdefiniować określone akcje - chociażby tyle, żeby surowce z innych planet pojawiały się od razu na wybranej (żeby nie trzeba było gwłowy transprotowaniem zawracać) i automatyczne budowanie - czyli jak tylko jest kasa, to się coś buduje.

Chyba, że już to dodali, ale wątpię...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W tej gierce powinno być można zdefiniować określone akcje - chociażby tyle, żeby surowce z innych planet pojawiały się od razu na wybranej (żeby nie trzeba było gwłowy transprotowaniem zawracać) i automatyczne budowanie - czyli jak tylko jest kasa, to się coś buduje.

Chyba, że już to dodali, ale wątpię...

Wpadnij kiedy na U5. Jest nas parę osób jeszcze z czasów jak zaczynaliśmy w tweak.pl prawie rok temu ;)

Trochę się porozchodziliśmy po sojuszach od tego czasu. No i jednym wiedzie się lepiej (pierwsza setka i w ogóle), innym gorzej (urlopy, znudzenie, etc. ), ale ogólnie jest/było (niepotrzebne skreślić) fajnie :D

Nawet rekord złomienia padł niedawno (7791% na moona).

Ostatnio nawet zacząłem dzieciakom (i nie tylko) sigi robić z nudów na tamtejszym forum :]

Jak ktoś jest z tweaka, to proponuję zniżkę ;)

Konto komandor...

Tja... płatne :|

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zapraszamy na 6 uni do LSoD :) Kto gra na 6 uni?

Ja tam grałem. Jak nick barlog to cie nawet atakowałem, chyba. Ogólnie fajnie było. Ale nieprzespane noce mnie wykańczały i skonczyłem z nałogiem. Edytowane przez Mac'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi