sliqe Opublikowano 20 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2005 Ja prosze o skan 3:200:11 . Dziekuje :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johnyboy Opublikowano 20 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2005 Jedna obcy flota z XXX dostarcza surowce na 4:241:5 (33632367): Metal:4000 Krysztal:0 Deuter:0 Dotad miales: Metal:6002 Krysztal:2993 Deuter:1833 Teraz masz: Metal:10002 Krysztal:2993 Deuter:1833 hyhyhyh ale szantaz nie jest zabroniony nie?:P stracil 5laserow i 4 mysliwce to doszlismy do wniosku ze sam bedzie przysylal zasoby zamiast tych 3 atakow dziennie;] nie mowcie ze jestem zlym dyplomata heheheheh;D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 20 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2005 (edytowane) hahahah to się nazywają pertraktacje :) Ale do rzeczy: Surowce na Onan1 [3:330:7] o 03-20 19:43:40 Metal: 23113 Krysztal: 1531 Deuter: 460 Energia: 1253 Floty Maly transporter 3 Lekki mysliwiec 2 Sonda szpiegowska 4 Obrona Wyrzutnia rakiet 9 Lekkie dzialo laserowe 3 Szanse na kontrwywiad:4% Jak widać na załączonym obrazku- obrona jest taka sobie :) @slique: wysle sondy, ale zaraz znikam, wiec dopiero jutro bedzie raport. Edytowane 20 Marca 2005 przez MareCeK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sliqe Opublikowano 20 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2005 dobra juz nie cza :> Juz dostal po dupsku chyba ;> Lagi sa takze dowiem sie za 20 minut ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonzi Opublikowano 20 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2005 johnyboy: rządzisz!! chyba Ci w nagrodę też coś wyśle :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yahve Opublikowano 20 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2005 johnyboy, gratulacje :). A tutaj kolejny typ do obrabowania: Surowce na 007 [3:325:9] o 03-20 20:47:36 Metal: 36322 Krysztal: 15636 Deuter: 11544 Energia: 902 Floty Satelita sloneczny 1 Obrona Wyrzutnia rakiet 10 Lekkie dzialo laserowe 1 Budynki Kopalnia metali 10 Kopalnia krysztalow 9 Wytwornia deuteru (ciezkiej wody) 8 Elektrownia sloneczna 12 Elektrownia fuzyjna 2 Fabryka robotow 4 Stocznia orbitalna 4 Laboratorium badawcze 2 Badania Technologia komputerowa 1 Technologia energetyczna 3 Naped spalinowy 1 Naped impulsowy 2 Technologia laserowa 4 Szanse na kontrwywiad:0% Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaz Opublikowano 20 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2005 (edytowane) Ok zajme sie nim :> -- Krazownik Krazownik jest prawie trzy razy lepiej opancerzony niz ciezki mysliwiec i dysponuje ponad dwa razy wieksza sila amunicji. W dodatku jest bardzo szybki. Wymagania: Metal:20.000 Krysztal:7.000 Deuter:2.000 Czas budowy: 1h 48m 00s fajny co? ^_^ Edytowane 20 Marca 2005 przez gaz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 20 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2005 Czy moge prosic o dokladny skan 3:355:4? Gosc mi znow sondy puszcza i nie wiem, czy moge w miare spokojnie isc spac czy tez zaczac sie martwic - a zbieram na statek kolonizacyjny i jestem w miare blisko (brak mi 10k krysztalu i 7k deuteru). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 21 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2005 Proponuję przenieść się na http://ogame.paranoya.org/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 21 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2005 Fajne :) Jestem za :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Opublikowano 21 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2005 Nom ja też jestem za :) A co do gry cienko mi idzie . Gdzie nieu napadam to zaraz zestrzelą mi ze dwa trzy myśliwce. Frustrujące :angry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 21 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2005 Dlatego trzeba sondy słać najpierw ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Opublikowano 21 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2005 (edytowane) Co ty paranoim nie powiesz jasne ze wysyłam. Wiesz wyśle flote i zanim jeszcze doleci to jeszcze raz skanuje ale przez te lagi raporty przychodzą mi po godzinie dwóch :angry: :angry: :angry: :angry: Edytowane 21 Marca 2005 przez Junior Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 21 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2005 Dlatego dobrze jest flotę wysyłać między 2 a 7 w nocy ;]]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Opublikowano 21 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2005 Dlatego dobrze jest flotę wysyłać między 2 a 7 w nocy ;]]] 1340257[/snapback] Nom i następnym razem tak tez zrobie. A do tego czasu wybuduje kilka ciężkich myśliwców :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 21 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2005 A ja jestem coraz blizej statku kolonizacyjnego :) Jeszcze tylko 4k krysztalu i 5k deuteru :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 21 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2005 A ja zaraz będę badał impulsowy na 4 lvl a potem się za krążowniki zabieram ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonzi Opublikowano 21 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2005 wiem, że przynudzam, ale na jakim poziomie trzeba mieć technologie szpiegowskie, żeby pokazywało flote i obrone? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sliqe Opublikowano 21 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2005 Pow 4 pokazuje flote - a obrone to zalezy :F a narazie nie wiem od czego =] Mi wczoraj misiek jeden zestrzelil 5 lm ;[ i 3 transportery ... normalnie PARANOJA ! :> kurde .. a moglem se spalinowy na 6 walnac i w smieciarke pobawić;( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 21 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2005 MareCeK - dzieki za deuter! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonzi Opublikowano 21 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2005 No ja się chyba poddaje... lagi strasznie męczą. Szkoda, że zamiast co raz lepiej to jest co raz gorzej... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sliqe Opublikowano 21 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2005 jonzi to wyslij mi swoje minerały :] 3:200:7 senk ju =] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 21 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2005 Albo mi ;] Poza tym w nocy działa bardzo ładnie ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwistak Opublikowano 21 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2005 Tez ce. Mam deficyt metalu :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 21 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2005 A ja deficyt wszystkiego ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaz Opublikowano 21 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2005 Albo mi ;] Poza tym w nocy działa bardzo ładnie ;] W nocy sie spi :> Najlepsza pora na gre to 9-12 i 23-01 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 21 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2005 A kto nie ma deficytu wszystkiego? ;) Ja za to mam teraz kozacka kolonie - 319 pol B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cubante Opublikowano 21 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2005 To sie nazywa szczescie :blink: moja pierwsza kolonia miala 34 pola :mur: Wysadzilem ja w cholere :lol: Teraz mam dwie kolonie po 8x pol - na farmy metalu i krysztalu wystarcza B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 22 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2005 No ja zacząłęm mieć deficyt deuteru, bo kryształów to już od dawna miałem, no i pracuje nad deficytem metalu... Kasa idzie w drugą kolonię - w sumie nie dużo i się zwróci, ale zawsze... Ciężki myśliwce w drodze i się zacznie napadać - tylko trnasportowców mam za mało, a napęd spalinowy wymaga duzo deuteru do następnego lvl, więc duży transportowiec jeszcze daleko... a krążowniki coraz bliżej... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 22 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2005 Czy ktos jest na UNI 7 ja zaczynam w to grac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...