cyganos king Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2005 upgrady są chyba od razu choc nie jestem pewien co do tego WSTĄP DO SOJUSZU: UNI6 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeti Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2005 kurde... szukalem jak sie zarejstrowac i nie wiem O.o HELP! Najlepiej dajcie screen jakis z zanaczonym kuleczkiem w paincie co mam kliknac... gra wyglada zachecająco :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buu Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2005 lol wyglada na top ze nie mozna sie narazie zarejestrowac. Wczesniej byl taki hamski czerwony wielki napis zarejestruj sie na uni 9 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyganos king Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2005 (edytowane) wielkim czerwonymi literami jest napisane: ZAREJESTRUJ SIĘ TUTAJ: kliknij w to na uni 6 można sie rejestrować Edytowane 6 Kwietnia 2005 przez cyganos king Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buu Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2005 ale wlasnie o to chodzi ze tam nie ma zarejestruj sie czerwonymi literami :huh: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torwald Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Szukam osoby z forum ktora ma na UNI8 nick PKR. Wstapil do nas do sojuszu i nie gra...ma 3 pkt i nie daje oznak zycia. Szczerze mowiac przydalaby sie nam farma dla sojuszu, a jak on nie gra... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZwieRZakwawa Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Gram na UNI 2 jestem dość zaawansowany(sojusz WH40K-zapraszam) więc jak ktos jest dosc początkujący to moge przesłać trochi minerała...(LF rulezz) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Zarjestrowalem sie z 30h temu... Uni9. Jak narazie cienko (brak zasobow). Dorobilem sie: Kopalnia metali (Poziom 5) Kopalnia krysztalow (Poziom 4) Wytwornia deuteru (ciezkiej wody) (Poziom 3) Elektrownia sloneczna (Poziom 6) Fabryka robotow (Poziom 1) Na chwile obecna: M: 609 K: 433 D: 135 E: -7/212 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyganos king Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2005 (edytowane) ale wlasnie o to chodzi ze tam nie ma zarejestruj sie czerwonymi literami :huh: 1371862[/snapback] a tu można sie rejestrować edit: a jednak nie można :cry: Edytowane 7 Kwietnia 2005 przez cyganos king Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stabak Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Przygarniecie mnie do sojuszu ? Uni 5 Stabak były sojusz Novum Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Ja sie rejestrowalem tutaj: http://213.239.214.211/php_pl/index.php?Flag=Register Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johnyboy Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Stabak: ale novum to jakos nieprzyjemnie sie kojarzy => ogame.paranya.pl topic o paktach;) gadaj z paranoikiem on sie bawi w admina. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonzi Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Przygarniecie mnie do sojuszu ? Uni 5 Stabak były sojusz Novum 1373203[/snapback] a ile masz pkt? :> i która galaktyka? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2005 (edytowane) Powstal nowy UNI - 10... Moze teraz bedzie mozna bezproblemowo sie zarejestrowac. Dodam, ze: Punkty 10 (Miejsce 5929 z 13731) :) Jest ktos z tweak.pl na Uni9? Edytowane 7 Kwietnia 2005 przez 2002JSQ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sliqe Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Ja na uni 9 jestem od 2 dni : > Na uni 5 za długą przerwe miałem i postanowiłem nowe acc zrobić na 9. Także jak coś to pisz na sliqe i sojusz mam już. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Ja na uni 9 jestem od 2 dni : > Na uni 5 za długą przerwe miałem i postanowiłem nowe acc zrobić na 9. Także jak coś to pisz na sliqe i sojusz mam już. 1373624[/snapback] Taa johnyboy już farmę zrobił z ciebie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sliqe Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2005 To wiem , nawet sam paranoikowi wyslalem pare razy minerałki ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stabak Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2005 jestem w 3 galaktyce na teraz mam 1918 pkt co do zachowania tego kolesia to min. wlasnie dlatego sojusz sie rozpadl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donio Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Szukam osoby co by oddala konto z uni5. Jak cos to piszcie na 1483021 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darks Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2005 (edytowane) Jest ktoś w UNI 10 ? Jak tak to prosze o kontakt GG-7258954 Potrzebuje pare minerałków Edytowane 9 Kwietnia 2005 przez Darks Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlun Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Witam dołączam do tej gry.Zobaczymy jak mi będzie szło Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4d4m0 Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Od czwartku gram, narazie rozbudowuje planete..... Jestem na Univ... 9. Jednym slowem Swietna gierka..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darks Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Tak szczerze powiedziawszy to dziś zacząłem gre. Gra jest spooko, póki co to rozbudowuje swoją planete. UNI 10 Szukam kogoś do sojuszu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeti Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2005 ja dzis zaczalem - uni X. Nick Yeti :) juz mam 2 kumpli do sojuszu :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlun Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Ja jestem na UNI 10 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buu Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2005 na uni 1 jestem jedyny z tweaka :-| no trudo, rozgromie ich w imie Tweaka :lol: :lol: :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sliqe Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2005 na uni9 jak coś sojusz zrobiłem ... narazie jestem ja i 2002SQJ czy jak mu tam :) Tweak.pl się zwie sojusz ;] składać podania Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlun Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Na Uniwersum 10 jest już sojusz TWEAK.PL gorąco zapraszam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4d4m0 Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Witam, jak przeslac raporty szpiegowskie do sojuszu bez kopiowania ich do zwyklych wiadomosci ?? Da sie to jakos zrobic ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buu Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2005 heh dzisiaj w nocy zaatakowal mnie Dzikus Pogromca <_< wyslal na mnie 6 m.transportowcow, 3 krazowniki, 7 d.mysliwcow i 10 malych. Ja przeciwstawilem mu 7 M.mysliwcow, 5 duzych, 6 wyrzutni rakiet 10 M.laserow i 2 duze. I co ? i remis :lol: flote uszczoplilem mu o wszystkie transportowce, 4 M.mysliwce, 1 krazownik, 3 duze mysliwce B) a uratowalu mi sie 5 m.laserow, 5 wyrzutni, 1 d.laser i ...1 ciezki mysliwiec :lol: :lol: . Chyba niezle mi poszlo PS: juz odbudowalem obrone na planecie, powiem wiecej nawet ja wzmocnilem :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...