IamWeasel Opublikowano 11 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2005 Moze i fajna ale sie szybko nudzi (miesiac) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 11 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2005 To samo mozna powiedziec o prawie kazdej gierce online ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sliqe Opublikowano 11 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2005 To samo mozna powiedziec o prawie kazdej gierce online ;) 1321807[/snapback] A pograj se w CS'a :> ja juz 4 rok klepie w ta gre i jak dotad jej nie przeszedlem :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 11 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2005 No każda gierka się prędzej, czy później nudzi. Ale są takie, które się nudzą po dość długim czasie. W q3 gram od kiedy ta gra wyszła, w UT też. (w CS nie grałem z dziwnego powodu- bałem się że mnie za mocno wciągnie :| ). W crimsy grałbym, gdyby nie było tyle błędów i (ostatnio wprowadzonych) ograniczeń. Ta gra jak na razie podoba mi się i klimatem (lubimy takie klimaty startrekowo- starwarsowe nie z tej ziemi :D ), i tym, że jakoś się nie krzaczy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 11 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2005 A pograj se w CS'a :> ja juz 4 rok klepie w ta gre i jak dotad jej nie przeszedlem :lol: 1321816[/snapback] Mialem na mysli gierki bardziej w stylu ogame, czy The Crims, czy inne takie "przegladarkowe" ;) Moja wina, zle sie wyrazilem. Choc na dobra sprawe to kazda gra sie moze kiedys znudzic - jednemu przedzej, innym szybciej, zaleznie co kto lubi. Znam takich, co juz drugi rok zasuwaja w Neveron (www.neveron.com)... :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 11 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2005 No na poczatku jest fajnie ale moze sie wam wydawac ze pozniej bedziecie bodowac gwiazdy smierci itp. a tu guzik tzn. dalej w grze bedziecie mogli budowac ale flota opiera sie tu glownie na battle shipach i ok 4x ilosc BS light fighterach na mieso armatnie. Wiec pozniej juz tylko codsziennie wysylkasz surowce z kolonii (max 8+planeta glowna) i budujesz i tak w kolko :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaz Opublikowano 11 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2005 O!K! Skoro mowisz mi ze ta gra jest nudna to nie bede w nia grac :< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 11 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2005 (edytowane) Nie no na poczatku jest super, ale pozniej nic nadzwyczajnego, tylko ostrzegam :) Pozniej jest juz dosc nudno a szkoda tej pracy ktora sie wlozylo w rozwiniecie knta wiec sie meczysz :) I tracisz godzine z zycia dziennie :) CHyba ze problem rozwiaze sie za ciebie, tak jak w moim przypadku, zaatakowal mnie koles ktory jest 11sty na liscie flot (mowie o ogame.org uni1) i zniszczyl mi wszystko (ok 90BS, 200LF itp :)) No i mi sie nie chce odbudowywac, konto w vacation mode do odwolania, nie zaluje :D Edytowane 11 Marca 2005 przez IamWeasel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phobosq Opublikowano 11 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2005 no wlasnie przeczytalem w FAQ ze zalecana jest taktyka ala Zerg - isc w mase :) takze nie najfajniej... :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 11 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2005 Aha jeszcze cos co wam baaardzo ulatwi gre: http://www.speedsim.de.vu/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 11 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2005 Ja się zarejestrowałem ale nie lubie tego typu gierek no i nie znam sie jeszcze na tej gierce więc nie wiem jak to będzie :) Nick: Estarriol Planeta: Solaris Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonzi Opublikowano 11 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2005 dziś sie zarejestrowałem, pograłem 2 razy i po każdym wylogowaniu takie coś "Konto zablokowane tymczasowo (1h) ze wzgledow bezpieczenstwa." i w rzeczywistości trwa to dłużej niż 1h. smutne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 11 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2005 Hmm moze sie tak dziac z kilku powodow, 1. jestes w sieci lokalnej i gracie w kilku 2. ktos wchodzil lub probowal wejsc na twoje konto z innego IP. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 11 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2005 Albo po prostu chciales sie zalogowac nie na te uni... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonzi Opublikowano 11 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2005 no racja, tylko ja mogłem być taki głupi, żeby zapomnieć ustawić uni :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 11 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2005 nie przejmuj się tym. Też mi się zdarzyło parę razy :P Na szczęście zaczaiłem o co chodzi :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 11 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2005 Eee można tu jakoś kolejkować zadania - doszełem do etapu, gdzie budoiwa budynku zajmuje ok godziny, a po nocy zwykle kasy sporo przyrasta, więc chciałbym ją wykorzystać - a nie podoba mi się co godzinę zaglądać i klikać... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 11 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2005 Dobra zarejestrowałem sie tam, powiedzcie teraz co mam zrobić, aby dołączyć do sojuszu;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 11 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2005 Eee można tu jakoś kolejkować zadania - doszełem do etapu, gdzie budoiwa budynku zajmuje ok godziny, a po nocy zwykle kasy sporo przyrasta, więc chciałbym ją wykorzystać - a nie podoba mi się co godzinę zaglądać i klikać... 1322888[/snapback] Kolejkowac mozna tylko budowe statkow i obrony (robi to jeden ship yard). W niczym to nie przeszkadza bo pozniej budynki robia sie kilka dni a jeszcze pozniej nawet kilkanascie dni (nie dotrwalem do tego momentu, moj rekord to chyba 4 dni juz nie pamietam na co) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaz Opublikowano 11 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2005 Menu "Sojusz" , a nastepnie "Znajdz sojusz" wpisz "Tweak.pl" i wyslij podanie. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 11 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2005 (edytowane) OK wysłałem podanie;] Mój nick: Baalberith Moja planeta: Alfidaria Universum 5 ;] Jeszcze jedno pytanie - do czego służy opcja "przelicz" w surowcach??? Co ona przelicza? Pytam, bo boje sie eksperymentowac ;) Edytowane 11 Marca 2005 przez und3r Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaz Opublikowano 11 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2005 Przelicza procentowy wspolczynnik produkcji w kopalniach. Przeczytanie FAQ zalecane :) http://213.239.217.143/phpBB2_pl/viewforum.php?f=5 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruido Opublikowano 12 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2005 Nieobraz sie ParanoiK, ale moze warto by zmienic nasze logo ? ;> na logo tweak.pl albo chociazby: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 12 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2005 Co wy od pomidora chcecie? Syci ;] Ogólnie to przydałoby się opracować jakiś profil i taktykę i cele sojuszu ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruido Opublikowano 12 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2005 oraz porozdawac jakies ciekawe rangi ;> bo jak nie to bedzie pucz i pomaranczowa rewolucja. Amore pomidore Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 12 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2005 Hmm... ;] Wiesz, wasz wszechmogący imperator pan i władca i w ogóle fajna i młodzieżowa osoba lubi bardzo bany rozdawać na forum ;] Więc może bananowa rewolucja? :> A poważnie - to czekam na propozycje ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruido Opublikowano 12 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2005 Jezeli nikt mnie nie ubiegnie i bana nie zalapie przez noc to jutro cos na skrobie. Bo dzis juz padam po nauce aminokwasow ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 12 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2005 Co wy od pomidora chcecie? Syci ;] Ogólnie to przydałoby się opracować jakiś profil i taktykę i cele sojuszu ;] Proponuje taktyke ofensywna;] A tak a propos, to nie ktos odpali mi troche metalu, jeśli sie da:> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruido Opublikowano 12 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2005 co do metalu, sam bym nie pogardzil chociaz 100-200 jednostek *makes puppy eyes* Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 12 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2005 Spadaj, pierwszy byłem;] Zadowole sie 200 jednostkami:> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...