Skocz do zawartości
madmax57

Www.ogame.pl - [sgo] Super Gierka Online

Rekomendowane odpowiedzi

No każda gierka się prędzej, czy później nudzi. Ale są takie, które się nudzą po dość długim czasie. W q3 gram od kiedy ta gra wyszła, w UT też. (w CS nie grałem z dziwnego powodu- bałem się że mnie za mocno wciągnie :| ). W crimsy grałbym, gdyby nie było tyle błędów i (ostatnio wprowadzonych) ograniczeń.

Ta gra jak na razie podoba mi się i klimatem (lubimy takie klimaty startrekowo- starwarsowe nie z tej ziemi :D ), i tym, że jakoś się nie krzaczy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A pograj se w CS'a :> ja juz 4 rok klepie w ta gre i jak dotad jej nie przeszedlem  :lol:

1321816[/snapback]

Mialem na mysli gierki bardziej w stylu ogame, czy The Crims, czy inne takie "przegladarkowe" ;) Moja wina, zle sie wyrazilem.

Choc na dobra sprawe to kazda gra sie moze kiedys znudzic - jednemu przedzej, innym szybciej, zaleznie co kto lubi. Znam takich, co juz drugi rok zasuwaja w Neveron (www.neveron.com)... :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No na poczatku jest fajnie ale moze sie wam wydawac ze pozniej bedziecie bodowac gwiazdy smierci itp. a tu guzik tzn. dalej w grze bedziecie mogli budowac ale flota opiera sie tu glownie na battle shipach i ok 4x ilosc BS light fighterach na mieso armatnie. Wiec pozniej juz tylko codsziennie wysylkasz surowce z kolonii (max 8+planeta glowna) i budujesz i tak w kolko :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie no na poczatku jest super, ale pozniej nic nadzwyczajnego, tylko ostrzegam :) Pozniej jest juz dosc nudno a szkoda tej pracy ktora sie wlozylo w rozwiniecie knta wiec sie meczysz :) I tracisz godzine z zycia dziennie :) CHyba ze problem rozwiaze sie za ciebie, tak jak w moim przypadku, zaatakowal mnie koles ktory jest 11sty na liscie flot (mowie o ogame.org uni1) i zniszczyl mi wszystko (ok 90BS, 200LF itp :)) No i mi sie nie chce odbudowywac, konto w vacation mode do odwolania, nie zaluje :D

Edytowane przez IamWeasel

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja się zarejestrowałem ale nie lubie tego typu gierek no i nie znam sie jeszcze na tej gierce więc nie wiem jak to będzie :)

Nick: Estarriol

Planeta: Solaris

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Eee można tu jakoś kolejkować zadania - doszełem do etapu, gdzie budoiwa budynku zajmuje ok godziny, a po nocy zwykle kasy sporo przyrasta, więc chciałbym ją wykorzystać - a nie podoba mi się co godzinę zaglądać i klikać...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Eee można tu jakoś kolejkować zadania - doszełem do etapu, gdzie budoiwa budynku zajmuje ok godziny, a po nocy zwykle kasy sporo przyrasta, więc chciałbym ją wykorzystać - a nie podoba mi się co godzinę zaglądać i klikać...

1322888[/snapback]

Kolejkowac mozna tylko budowe statkow i obrony (robi to jeden ship yard). W niczym to nie przeszkadza bo pozniej budynki robia sie kilka dni a jeszcze pozniej nawet kilkanascie dni (nie dotrwalem do tego momentu, moj rekord to chyba 4 dni juz nie pamietam na co)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

OK wysłałem podanie;]

Mój nick: Baalberith

Moja planeta: Alfidaria

Universum 5

;]

Jeszcze jedno pytanie - do czego służy opcja "przelicz" w surowcach??? Co ona przelicza? Pytam, bo boje sie eksperymentowac ;)

Edytowane przez und3r

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co wy od pomidora chcecie? Syci ;]

Ogólnie to przydałoby się opracować jakiś profil i taktykę i cele sojuszu ;]

Proponuje taktyke ofensywna;]

A tak a propos, to nie ktos odpali mi troche metalu, jeśli sie da:>

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi