xpektor Opublikowano 12 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2005 Hre hre... milutko ;) U nas na 27, jezeli komus zniszczylbys moona, chyba by Cie osobiscie w domu odwiedzil i zabil :P Mamy lidera, ktorego jedynie mogloby zabic laczenie flot, a na to sie nie zapowiada. Ze wzgledu na brak ladzenia, nie zaczne grac na uni5. Jedynie 1 i 32 wchodza w rachube... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkszakal Opublikowano 14 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2005 (edytowane) 32 uni wychodzi już dziś :D o 12;00, więc proponuje przynajmniej na początku trzymać się razem. Tag sojuszu powiedzmy DLD i w podaniach dopisywać : ps: tweak.pl czy coś w tym rodzaju pozdrawiam Edytowane 14 Listopada 2005 przez mkszakal Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikelos Opublikowano 14 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2005 WTF??? 10 min po starcie i juz pelne? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkszakal Opublikowano 14 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2005 WTF??? 10 min po starcie i juz pelne? za dużo osób jednocześnie spróbuj teraz, ja i moi kumple zarejestrowaliśmy sie 12:30 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 14 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2005 Ale zjeby... zalozylem 1st konto. Planeta: 0/0#2 ;] Error Drugi raz... nie przyslali mi hasla na @ Trzeci... trzeci sie nie da ;] Wrrrr... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikelos Opublikowano 14 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2005 za dużo osób jednocześnie spróbuj teraz, ja i moi kumple zarejestrowaliśmy sie 12:30no i mi sie udalo okolo 12:30 bedzie jakis tweakowy sojusz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bily_1 Opublikowano 27 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2005 Gra ktoś na uniwersum 26 ?? szukam sojuszu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raflen Opublikowano 15 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2005 Witam wszystkich!!! od niedawna gram w ogame na uni32, wraz z grupa znajomych zalozylismy se sojusz, wszystko jest oki tylko nie wiem jak w zewnetrznym tekscie sojuszu zmienic kolor wstawic jakis obrazek wysrotkowac tekst itd. jak prubowalem ze znacznikami htmla to eychodza jakies [ciach!]ly. pomozcie!!!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 16 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2005 gram w universum 20.. jesli masz troche pkt i doswiadczenia to chetnie wezmiemy do sojuszu :) wiecej na moim gg:700396 albo PW :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johnyboy Opublikowano 16 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2005 gram na uni5 w sojuszu lsd - chetnie przyjmiemy dobrych graczy od powiedzmy 350k pkt:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkszakal Opublikowano 16 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2005 czy ktoś gra jednak na uni32 ? zapraszam do sojuszu West Side [W.S.] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yearman Opublikowano 30 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2006 (edytowane) ....digger... z ciekawosci wszedlem do gry ... ciekawa sprawa-pykam sobie troszke w pracy ...Universum 10 to wszystko sie tak troszke powoli dzieje...na razie buduje i wydobywam. swoją droga temat powinnien byc chyba w forum o GRACH... Edytowane 30 Stycznia 2006 przez Yearman Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rhezuz Opublikowano 30 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2006 wie ktoś może co słychac na uni 16 , "Swojaki" dalej sa w czołówce? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darks Opublikowano 30 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2006 Ja na 27 szpilam i trafiła mi sie galaktyka wśród najlepszych ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blaser Opublikowano 31 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2006 wie ktoś może co słychac na uni 16 , "Swojaki" dalej sa w czołówce?Swojaki sa na 195 miejscu z jednym czlonkiem, ktory ma 69k punktow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rhezuz Opublikowano 31 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2006 no to sie pozmieniało od wakacji :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Gra ktoś na uni 35 (można łączyć floty) ? Ostatnio z nudów zrobiłem sobie tam konto :D A jak dużo ludzi się uzbiera to może zrobimy jakiś sojusz :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaxxL Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2006 A sojusz Tweak.pl nadal istnieje ?:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2006 (edytowane) Ludzie wbijajcie się na 35 i robimy sojusz Tweak ;) Edytowane 8 Kwietnia 2006 przez eragonek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Serwer... o czym ty mowisz:> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2006 (edytowane) Serwer... o czym ty mowisz:> ojj... przejęzyczenie :P Edytowane 9 Kwietnia 2006 przez eragonek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteOwl Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Ludziki, nie grajcie w ogame --> za bardzo wciąga :). Wciąga to nic, ale jak uzależnia. Moim zdaniem bez sensu jest gra, gdzie wszystko toczy się cały czas, nawet, jak śpisz, randkujesz i siedzisz w wc. Człowiek zaczyna uzależniać wszystkie swoje czynności od ogame. To chyba nie o to chodzi. Gra powinna być miłym przerwynikiem życia, a nie życie realne przerywnikiem gry. Jeśli nie grałeś, zastanów się 2 razy. A jesli grasz, żal mi Ciebie :? . Już lepiej jest na Wojownicy Imro. Gra do niczego nie zobowiązuje. Grasz raz na dzień po godzince i ok. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Jeśli nie grałeś, zastanów się 2 razy. A jesli grasz, żal mi Ciebie :? .Daruj sobie takie teksty. :evil: Niech każdy gra w to, co mu się podoba. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2006 W tej gierce powinno być można zdefiniować określone akcje - chociażby tyle, żeby surowce z innych planet pojawiały się od razu na wybranej (żeby nie trzeba było gwłowy transprotowaniem zawracać) i automatyczne budowanie - czyli jak tylko jest kasa, to się coś buduje. Chyba, że już to dodali, ale wątpię... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mexes Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2006 automatyczne budowanie - czyli jak tylko jest kasa, to się coś buduje. Chyba, że już to dodali, ale wątpię... Konto komandor... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2006 (edytowane) My tu gadu gadu a na ogame 40 unia powstała ;) Edytowane 12 Kwietnia 2006 przez eragonek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bily_1 Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2006 to może by stworzyć sojusz tweak na 40 uni?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
balrogPL Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Zapraszamy na 6 uni do LSoD :) Kto gra na 6 uni? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2006 W tej gierce powinno być można zdefiniować określone akcje - chociażby tyle, żeby surowce z innych planet pojawiały się od razu na wybranej (żeby nie trzeba było gwłowy transprotowaniem zawracać) i automatyczne budowanie - czyli jak tylko jest kasa, to się coś buduje. Chyba, że już to dodali, ale wątpię... Wpadnij kiedy na U5. Jest nas parę osób jeszcze z czasów jak zaczynaliśmy w tweak.pl prawie rok temu ;) Trochę się porozchodziliśmy po sojuszach od tego czasu. No i jednym wiedzie się lepiej (pierwsza setka i w ogóle), innym gorzej (urlopy, znudzenie, etc. ), ale ogólnie jest/było (niepotrzebne skreślić) fajnie :D Nawet rekord złomienia padł niedawno (7791% na moona). Ostatnio nawet zacząłem dzieciakom (i nie tylko) sigi robić z nudów na tamtejszym forum :] Jak ktoś jest z tweaka, to proponuję zniżkę ;) Konto komandor... Tja... płatne :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mac' Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2006 (edytowane) Zapraszamy na 6 uni do LSoD :) Kto gra na 6 uni?Ja tam grałem. Jak nick barlog to cie nawet atakowałem, chyba. Ogólnie fajnie było. Ale nieprzespane noce mnie wykańczały i skonczyłem z nałogiem. Edytowane 12 Kwietnia 2006 przez Mac' Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...