adrian_maziq Opublikowano 9 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2005 (edytowane) Mam problem, musze podłączyć VHS (aby odtworzyć kasete wideo) do mojej karty telewizyjnej Pixel View 879+ (czy jakoś tak) przez kabel : czincze . Jak to zrobić i jakiego programu użyć, proszę o pomoc. Mam zainstalowane sterowniki, ale ciągle pokazuje mi się niebieski ekran na tym programie który był w pakiecie z Pixelview TV. Może znacie jakieś inne ? Edytowane 9 Marca 2005 przez adrian_maziq Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki_pc Opublikowano 10 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2005 iuVCR do zgrywania :) duzo mozliwosci konfiguracji. sciagnij najnowsze sterowniki do karty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrian_maziq Opublikowano 10 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2005 Oki mam ten program sterowniki są ale dalej niebieski ekran - vhs działa na telewizorze przez złącze euro ale na karcie tv nie ma złącza euro trzeba przez dżeki łączyć - i pytanie gdzie i jak ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aregh24 Opublikowano 10 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2005 Napisz jakie masz wyjscia w karcie tv i vhs Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...