Krzysztof_Wawa Opublikowano 9 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2005 Witam mam problem z kartą telewizyjną zakupiłem model : PINNACLE PCTV STEREO. wieć problemy są trzy : a) na niektórych kanałach nie działa dźwięk jest tylko straszny szum a na niektórych jest wszystko ok czym to jest spowodowane ?? b)keidy nagrywam pliki zapisują siew formacie mpg. jakość jest niezła ale zajmują bardzo dużó miejca jak zripowć do avi lub innego formatu o dobrej jakości i mniejszej pojemnosci ?? c) jak odkodować na mojej karcie canal + i hbo dodam że mam kablówke UPC BARDZO PROSZE O SZYBKĄ ODPOWIEDŹ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soyo2 Opublikowano 9 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2005 a) inny system dźwięku.Jest PAL DK i PAL BG.Ustaw odpowiedni. b)sprawdź czy niemozna ustawic avi w programie. c)to jest nielegalne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof_Wawa Opublikowano 10 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2005 no wiem ale może ktoś wie jak to zrobić i byłby gotów pomóc bo płacić to mi sie nie uśmiecha .a w progtraime ine ma formatu avi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soyo2 Opublikowano 10 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2005 W zakładce gdzie masz strojenie stacji,po przeszukaniu pasma i zaznaczeniu danego kanału powinneś mieć możliwość zmiany systemu i innych dla danego kanału. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...