Nightwalker Opublikowano 9 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2005 Czesc chce zalozyc siec i moje pytanie jest takie jakie mam skretki kupic (krosowana, zwykła)żeby to wszystko podłączyć, zrobiłem prostu schemat: Dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 9 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2005 Zwykła do klientów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nightwalker Opublikowano 9 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2005 a serwer-switch ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 9 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2005 Tez zwyklej. Krosowanej skretki uzywa sie do podlaczenia tylko 2 komputerów bez koncentratora (huba, switcha, routera itp.) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pshem Opublikowano 9 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2005 a serwer-switch ? 1319600[/snapback] tez zwykła Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ouara Opublikowano 9 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2005 wszędzie zwykła skrętka - jak pisali poprzednicy pytanko - w czym taki ładny schemat się robi bo mnie w pracy czeka rozrysowywanie infrastrruORT: ORT: ORT: ktury... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pshem Opublikowano 10 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2005 wszędzie zwykła skrętka - jak pisali poprzednicy pytanko - w czym taki ładny schemat się robi bo mnie w pracy czeka rozrysowywanie infrastrruORT: ORT: ORT: ktury... 1319657[/snapback] to pewnie jakas samorobka, ale polecam m$ visio Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemol^N Opublikowano 12 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2005 Ja uzywalem w pracy do rysowania http://www.adrem.com.pl/netcrunch/index.php netcruncha. 30 dni dziala wersja demo i mozna sobie stworzyc sliczna mape sieci i zapisac w pliku graficznym. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 21 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2005 (edytowane) Tez zwyklej. Krosowanej skretki uzywa sie do podlaczenia tylko 2 komputerów bez koncentratora (huba, switcha, routera itp.) 1319652[/snapback] Krosowanej tez uzywa sie do Komp - Komp Router - Komp Router - Router Edytowane 21 Marca 2005 przez Igor Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stolec Opublikowano 21 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2005 (edytowane) Krosowanej tez uzywa sie do Komp - Komp Router - Komp Router - Router 1340871[/snapback] W sumie to cross-over'a można używać praktycznie wszędzie :) Edytowane 21 Marca 2005 przez stolec Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nightwalker Opublikowano 21 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2005 powie mi ktoś dlaczego mój post został usunięty? Ouara pytał w czym zrobiłem ten schemat sieci to odpisałem że w paint shop pro 9.01 a tego posta niema znikł wsiąkł, czemu?! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 22 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2005 Zobacz sobie za co dostałes ostrzezenie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...