Gość El_liero Opublikowano 9 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2005 Dzisiaj kupilem se nową karte graficzna... teraz mam: Gigabyte radeon 9600XT Duron 1600@Athlon 1900+ MSI KT4AV jedna kość 512 mb PC2700 (ram) Maxtor 80GB DiamondMax Plus 9 karta Planet Wireless LAN i... zasilacz CODEGEN 300W pytanie: Czy zasilacz ten nie spali mi czegos w kompie? Czy moze on jakis czas pochodzic w moim kompie? (mam go juz od 1 roku) napiecia (nie w stresie) sa: Napięcie rdzenia procesora____1.52 V +3.3V____3.33 V +5 V_____4.87 V +12 V____12.34 V -12 V____-12.53 V -5 V______-5.45 V +5 V podczas wstrzymania pracy____4.92 V VBAT baterii CMOS____3.42 V Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psychodeliczny Opublikowano 9 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2005 Czym mierzyłeś??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 9 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2005 Programy to sobie możesz wiesz gdzie wsadzić.. jak chcesz wiedzieć prawde to miernik w łapke.... tylko on prawde ci powie :wink: A co do tego zabójcy komputerów to radze sie szarpnąć co najmniej na modecoma 300gt(ok 80zl).Jak wyskrobiesz nieco więcej kaski to modecom 350gtf lub to co ja mam -ale to już 120-140zl... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość El_liero Opublikowano 10 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2005 (edytowane) programem Everest Home edition ...a gdybym poodlaczal nie potrzebne podzespoly...np: stacje dyskietek i cooler od obudowy... zmniejszylo by sie ryzyko ze spale kompa? Edytowane 10 Marca 2005 przez El_liero Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 10 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2005 programem nie programem itak prawdopodobienstwo ze ten kodszajs pujdzie z dymem i zabierze cos ze soba jest duz i nie masz sie co zastanawiac tylko kupic porzadniejsza zasiłke . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wisnia666 Opublikowano 10 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2005 nooo, ja ci powiem ze Ci spali na bank, tylko troche poczekaj, albo jak nie chcesz czekac to podkrec proca, ew doloz cos do kompa i zobaczysz jakie ładne FX robi codegen. jezeli kompa uzywasz tylko do netu to moze pozyje troche dluzej :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...