leonardo Opublikowano 9 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2005 Siema.Potrzebuje pomocy,zepsuł mi się właśnie napęd dyskietek a potrzebuje dostęp do programu który moge uruchomić tylko w DOSIE.Może wiecie co zrobić aby uzyskać dostep do partycji np: F:(jakis program) bez napędu dyskietek.Naprawdę plz o pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 9 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2005 Jeste wiele tego typuprogramów w necie. Wystarczyloposzukac na google: http://www.google.pl/search?hl=pl&q=boot+cd+image&lr= Mozesz sciaganac sobie taki obraz bootowalnej plyty i wystarczy go tylko wypalic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leonardo Opublikowano 9 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2005 Kurde na tym forum to naprawde spece od kompów siedzą.Dzieki za odpowiedż,zaraz biore i wypalam cd bo jak tego nie zrobie to nie będę mogł zrobić Ghosta.Nie szukałem na googlach bo nawet nie wiedziałem,że są do tego jakies specjalne programy.Spodziewałem się raczej czegoś w stylu wciśnij f8 w pewnym momencie albo coś.Dzięki jeszcze raz.Pozdro! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...