Techu Opublikowano 9 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2005 na stronie www.ati.com pojawily sie nowe stery ;) zobaczymy jakie sa :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 9 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2005 http://www2.ati.com/drivers/Catalyst_53_release_notes.html ATi Catalyst 5.3 driver http://www2.ati.com/drivers/wxp-w2k-cataly...22a-021277c.exe ATi Catalyst 5.3 z Control Center http://www2.ati.com/drivers/wxp-w2k-ccc-8-...77c-english.exe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wamak Opublikowano 10 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2005 Stery mogą być. W porównaniu do 5.1 i 5.2 (które są słabe w open gl'u), 5.3 są na poziomie 4.12, ale czy lepsze od 4.12, tego jeszcze nie mogę stwierdzić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crusio Opublikowano 10 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2005 To ja polecam TUTAJ poczytac o nowych sterownikach ATI. Okazuje sie ze to jedne z najgorszych sterow. Nie wiem jak wy, ale ja zostaje przy swietnych Omegach 4.12 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 10 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2005 mialem sciagac ale sie chyba powstrzymam, zobaczymy jak wyjda omegi :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jordi23 Opublikowano 11 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2005 te stery sa do bani nie polecam... wczoraj meczylem sie z 30 min z nimi, najpierw po instalacji caly czas cos sie dzialo z systemem jakies zwiechy blue screeny itp, potem nie chcialy sie odinstalowac, musialem driver cleanera uzyc bo inaczej nie chcialo wrocilem do wysmienitych omeg na 4.12 narazie najlepsze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hapi Opublikowano 12 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2005 5.3 to TRAGEDIA!! Już myślałem że karta mi się przegrzewa bo po paru minutach w Sacred na ekranie masakra zamiast tekstur. Ale po powrocie do starszych wszystko wróciło do normy. Gorąco ODRADZAM. :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JackSparrow Opublikowano 12 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2005 Tylko że to jedyne stery, jak na razie, gdzie naprawiono (podobno) błąd w grze Star Wars: Knight Of The Old Republic 2. Mnie one w ogóle nie działają. Mam Radeona 9600 Pro i po wgraniu Cat. 5.3 przy starcie Windy pojawiają mi się różnokolorowe paski poziome. Przez co nic nie widać :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ouara Opublikowano 12 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2005 po wgraniu 5.3 spadły mi wyniczki po wgraniu omeg ostatnich też no to pozostałem przy 4.12 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pp46epf@neostrada.pl Opublikowano 12 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2005 To najwieksze [ciach!]o jakie wypuszczono na rynek mam około 1000 pkt. straty w 3dmark 2k1SE TRAGEDIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lori129 Opublikowano 12 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2005 Nie jesteście sami:) NV też coś popsuła w detonatorach 69.xx, kumpel wogóle nie mógł grać w MOHAA(przezroczyste tekstury), co prawda ma antycznego GF2MX400, ale u mnie także były problemy z GTA3 - tekstury straciły jakby na jakości(GF FX5900) dopiero beta 71.90 naprawiła te BUG'i.......... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Conti Opublikowano 13 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2005 Zainstalowałem catalisty 5.3 i jak na razie niby wszysko oki (radek900pro). Ale jakby coś się zaczęło chrzanić to do których omeg wrócić: 2.5.97 (4.12beta) czy 2.5.97a (4.12). Żadnych nie miałem. Przeskoczyłem z 4.11 na 5.1 i teraz na 5.3. Wyszło,że nie lubię parzystych ;) . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baka Opublikowano 13 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2005 Omega 2.5.97a Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...