janekwisniewskipadl Opublikowano 9 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2005 Mam karte jak w opisie i nieraz nagle na ekranie pojawia sie mnostwo kolorowych kropek, a potem sie zawiesza system. Nie wiem dlaczego ale musze robic restart. P.S. Temperatura w czasie napadu kropek jest normalna [dotykalem reka :D ] Czy to jakies uszkodzienie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ouara Opublikowano 9 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2005 (edytowane) P.S. Temperatura w czasie napadu kropek jest normalna [dotykalem reka :D ] - rdzenia :blink: czy pamięci ?? czy po prostu macałeś (brzydkie słowo) kartę? to sie nazywa artefakty zwane potocznie artami ;) najczęsciej pojawiają sie przy podkręcaniu (w sensie jak przesadzisz ;) ) no jeżeli masz je na standartdowych ustawieniach karty to jest to uszkodzenie, a może raczej wada, a może po prostu spie*na karta <_< mam nadzieje że ten temat to nie żart :unsure: Edytowane 9 Marca 2005 przez Ouara Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janekwisniewskipadl Opublikowano 9 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2005 (edytowane) No jasne ze nie zart, jakbym mial aparat to zrobil bym photo. Ja nic nie podkrecam bo raczej bawie sie w programowanie a ostatni raz w gre gralem na boze narodzienie. Wiec to jest mi nie potrzebne, czyli powiadasz ze to wada techniczna? Leciec na gwarancje? Od czego to? edit: Macalem :D Edytowane 9 Marca 2005 przez crash_zero Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ouara Opublikowano 9 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2005 moze być że faktycznie masz uszkodzoną kartę ja bym poszedł oddać na gwarancji na ustawieniach producenta takie coś nie ma prawa występować Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janekwisniewskipadl Opublikowano 9 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2005 Dzieki, juterko idem na gwarancje. Najbardziej to sie boje zeby mi czasem jak zostawiam na noc tak nie wywalilo bo wtedy bym mial klopoty <_< Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...