Skocz do zawartości
rob_e

moja strona (beta 1)

Rekomendowane odpowiedzi

fajne laski ale chlopie ramki ci sie na stronie jebia.. zrob strone w tabelkach.. latfiej zapanowac nad wygladem i rozdzielczoscia wysfietlanej strony.. ramki ci sie rozjada jak neiwiem co...sam mam strone w ramkach ale przesiade sie na tabelki do konca roku mysle.. pierwsza galeria obejrzana.. kazda inna co klikam widze na dole tylko jeden rzad zdjec.. rob uklad ramek w stylu Top, LEft menu i srodek jako home i zasejvuj ten frameset jako index html i z menu kazda galeria daj zeby sie otfierala w srodkowej ramce.. i niezapomnij dodac skrolli i jakos to dostosowac do rozdzielczosci 1024.. jak cos to sie skontaktuj na 1146462 i mi powiedz o co chodzi ..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mówisz ze jak klikasz na galerie to otwiera cie ona w ramce z ich wyborem a nie w górnej? kurde miałem ten problem, ale u mnie juz go nie ma... nad tabelką tez sie zastanaiwiałem - trzeba bedzie to gruntownie przerobic.

Dzieki za pomoc.

ps. nie oceniajcie panienek - ja wiem ze są fajne :)

ps2. bedzie ich duzo wiecej :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

na tej stronie (jeżeli można to tak nazwać )...

fajne są tylko te zdjęcia bo strona nie tworzy całości osbiegające od siebie barwy i inne formy tworzenia stron...

prponuje zrobic strone od nowa w tabelkach w lepszej strukturze..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi