rob_e Opublikowano 21 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2002 www.robert.pz.pl (narazie adres jest taki bo takie mam konto...) popatrzcie i powiedzcie co sądzicie... co zmienic, na jakie i po co? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andersen Opublikowano 21 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2002 panny niczego sobie ...=:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rave Opublikowano 21 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2002 fajne laski ale chlopie ramki ci sie na stronie jebia.. zrob strone w tabelkach.. latfiej zapanowac nad wygladem i rozdzielczoscia wysfietlanej strony.. ramki ci sie rozjada jak neiwiem co...sam mam strone w ramkach ale przesiade sie na tabelki do konca roku mysle.. pierwsza galeria obejrzana.. kazda inna co klikam widze na dole tylko jeden rzad zdjec.. rob uklad ramek w stylu Top, LEft menu i srodek jako home i zasejvuj ten frameset jako index html i z menu kazda galeria daj zeby sie otfierala w srodkowej ramce.. i niezapomnij dodac skrolli i jakos to dostosowac do rozdzielczosci 1024.. jak cos to sie skontaktuj na 1146462 i mi powiedz o co chodzi .. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rob_e Opublikowano 21 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2002 mówisz ze jak klikasz na galerie to otwiera cie ona w ramce z ich wyborem a nie w górnej? kurde miałem ten problem, ale u mnie juz go nie ma... nad tabelką tez sie zastanaiwiałem - trzeba bedzie to gruntownie przerobic. Dzieki za pomoc. ps. nie oceniajcie panienek - ja wiem ze są fajne :) ps2. bedzie ich duzo wiecej :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snajper_Tango4 Opublikowano 21 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2002 A mnie się wogóle nie ładuje... ciekawe czemu ? :( Ja chcę sobie panienki pooglądać !!!!! :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rob_e Opublikowano 21 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2002 no bo jest przerabiana... sorry. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 21 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2002 dobra strona :)_____ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FuKi Opublikowano 21 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2002 Fajne Laski.... :D ....tylko z tymi ramkami masz coś nagrzebane....i jeszcze na stronie wejściowej obrazek nie chce mi sie załadować...ale to tyklo poprawisz i bedzie luz.... 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rob_e Opublikowano 22 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2002 to ze sie obrazki nie ładują to wiem. (zresztą tego początkowego nie bedzie) co do ramek - cholera, a w mozilli działają... no ale posiedze dzisiaj i poprawie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grucela Opublikowano 22 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2002 na tej stronie (jeżeli można to tak nazwać )... fajne są tylko te zdjęcia bo strona nie tworzy całości osbiegające od siebie barwy i inne formy tworzenia stron... prponuje zrobic strone od nowa w tabelkach w lepszej strukturze.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...