iver87 Opublikowano 9 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2005 Witam Mam problem za kazdym razem gdy wczytam zakladki do opery lub recznie je wpisze po restarcie przegladarki wszystkie znikaja.Spotkał się ktoś z czymś takim?? Po reinstalu to samo 2. Jak ustawić aby po nacisniecu jakiegos linku flash get automatycznie zaczął sciagac , a nie wbudowany modul w operze, wgralem nakładke na flashgeta do opery lecz nie dziala Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grand[FSO] Opublikowano 9 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2005 pierwszy problem dotyczy bookmarks'ow? bo nie uzywam polskiej wersji, i mam warzenie ze chodzi ci o zakladki a co do flashgeta, to nie wystarczy wgrac addona, tylko jeszcze w preferencjach, w MIME types, musisz do kazdego typu pliku, ktory chcesz sciagac za pomoca fg musisz wybrac zamiast czegos w stylu 'Download' cos w stylu 'flashget plugin' btw, nazwy pisalem z pamieci wiec nie wiem czy o takie wlasnie chodzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...