kapi32 Opublikowano 10 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2005 Ostatnio na allegro kupiłem tridenta 9750 za złotówke.POtrzebowałem akurat tej karty w wersji na agp. Oto specyfikacja: http://www.fujitsu-siemens.co.uk/rl/servic...rident-9750.htm Problem jest następujący:to jest slot agp,ale nie pasuje do slotu na mojej płycie (MSI KM4M-V) A wygląda to tak (załącznik) Wygląda raczej na odwrócone agp. Więc czy slot AGP 1x jest inny od agp 2/4/8x??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D3T3 Opublikowano 10 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2005 Nie ma czegoś takiego jak AGP x2/x4/x8 Są 3 wersje AGP: AGP 1.0 => AGP x2 AGP 2.0 => AGP x2/x4 AGP 3.0 => AGP x4/x8 dodatkowo jeśli się nie mylę każda z nich występowała w odmianie Pro z dodatkowymi złączami z przodu slotu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RepsOn Opublikowano 10 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2005 no DeTe zgadza sie ale to nie tlumaczy tego dziwnego zjawiska.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Opson6667 Opublikowano 11 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2005 Co nie tlumaczy , wszystko jest jasne. Karta AGP 1.0 i sobie jej nie wsadzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...