Apock Opublikowano 10 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2005 Właśnie zobaczyłem temat fifa street i tak mnie tchneło, żeby spytać czy może jest jakaś gała na której gramy na hali, na PC. Tego mi brakuje w fifie 2005. :( Jest może taka gra? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2005 fafa 98 road to wordcup;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 10 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2005 FIFA 97 ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztandar Opublikowano 10 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2005 Nie ma i chyba nieedzie a Kanadyjczycy z EA to chyba nawet nie wiedzą co to jest ...... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Apock Opublikowano 10 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2005 Jak nie wiedza, zrobili w 98 i 97 hale, nie wiem dlaczego z tego zrezygnowali dołny. Tak jak przez X edycji nie bylo treningu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 10 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2005 Six a side soccer,czyli microprosesoccer 2 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...